Η ομορφιά μας γίνεται πλέον τρισδιάστατη με την μοναδική θεραπεία ομορφιάς 3D!

Τι καλύτερο από το να αφεθείς στα χέρια των ειδικών για μία καταπληκτική θεραπεία ομορφιάς!  Μετά από μία αρκετά φορτωμένη εβδομάδα είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ το Vivify the beauty lab και να δοκιμάσω την 3D Wrinkle Τreatment.  Πρόκειται για μία μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης και ανανέωσης της επιδερμίδας. 

Η αισθητικός δουλεύει τις ρυτίδες έκφρασης και τις μύες του προσώπου με ειδικά εξαρτήματα δημιουργώντας παράλληλα υπεραιμία.  Νοιώθεις το πρόσωπο σου να ανακουφίζεται από όλη την ένταση που έχει απορροφήσει από το καθημερινό stress και παράλληλα να τονώνεται.  Στην επόμενη φάση η αισθητικός εφαρμόζει στο άνω μέρος του προσώπου το πεπτίδιο “botox like” effect που προλαμβάνει τη σύσπαση των μυών που δημιουργούν τις ρυτίδες έκφρασης.  Ενώ στο κάτω μέρος του προσώπου ειδικής μοριακής σύστασης υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει, γεμίζει και λειαίνει τις βαθιές και τις επιφανειακές ρυτίδες.  Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την ειδική μάσκα που σταθεροποιεί το αποτέλεσμα, βελτιώνει την κυτταρική συνοχή, τονώνει, συσφίγγει και ανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό καθώς το δέρμα είναι πλήρως ανανεωμένο και βελούδινο, τα χαρακτηριστικά του προσώπου έχουν ανασχηματιστεί και έχουν ξαναβρεί την λάμψη τους.   Ένοιωσα ανανεωμένη, λαμπερή χωρίς make up!

Επικοινωνήστε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες via email: info@vickysstyle.com ή με direct @ fb page: https://www.facebook.com/VickysStylecom  Α!  Και μην ξεχάσω μία μεγάλη έκπληξη σας περιμένει στα Vivify the beauty lab

Vicky StoukiComment