Το εκλεπτυσμένο hairstyle στο fashion show Alexis Mabille Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2016 @ Paris Fashion Week

Η Odile Gilbert - Hair Design της Moroccanoil - εμπνεύστηκε από τις γυναίκες στους πίνακες του Modigliani, τα μαλλιά ήταν εκλεπτυσμένα αλλά με μια ακατάστατη υφή στις άκρες.

 

Πώς να αποκτήσεις το hairstyle:

  • Ξεκινήστε με νωπά μαλλιά, εφαρμόζοντας το Moroccanoil Treatment στις άκρες. Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο μέρη και εφαρμόστε αν χρειαστεί τη Moroccanoil Volumizing Mousse για λεπτά μαλλιά.
  • Στεγνώστε τα μαλλιά με το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer και εφαρμόστε το Moroccanoil Frizz Control για να λειάνετε τυχόν άκρες που πετούν.
  • Απλώστε το Moroccanoil Heat Styling Protection ανάμεσα από όλα τα μαλλιά. Χρησιμοποιείστε ένα σίδερο για μπούκλες, και ξεκινήστε από τη μέση των μαλλιών έως τις άκρες. Κοντά στα τελειώματα, γυρίστε το σίδερο κάθετα για να αποφύγετε τον όγκο.
  • Γυρίστε και βουρτσίστε κάθε μπούκλα για πιο χαλαρή υφή. Χρησιμοποιείστε το Moroccanoil Tourmaline Ceramic Hair Dryer και μια φισούνα για να δώσετε περισσότερο σχήμα.
  • Τελειοποιείστε την εμφάνιση με το Moroccanoil Luminous Hairspray Medium Hold και ολοκληρώστε με μια μικρή ποσότητα από τη Moroccanoil Molding Cream για ένα λιγότερο δομημένο τελείωμα.

 

Vicky StoukiComment