Το απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ για τέλεια επιδερμίδα! Airbrush Concealer

H Clinique παρουσιάζει το Airbrush Concealer!

Κάθε ειδικός στο μακιγάζ ξέρει ότι διαμορφώνοντας μια άψογη επιδερμίδα, το σημαντικότερο είναι να τονίζονται τα θετικά και να μειώνονται τα αρνητικά. Εάν έχετε ως στόχο την τελειότητα – και ας μην κοροϊδευόμαστε, τα θέλουμε όλα – δημιουργώντας τον ιδανικό καμβά, σημαίνει ότι καλύπτουμε τις ατέλειες, όπως: σκούρες κηλίδες και ερυθρότητα, φωτίζουμε τις σκιές και το περίγραμμα του προσώπου και τελειοποιούμε την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων. Εδώ, δηλαδή μιλάμε για πολλές διαστάσεις στην τελειότητα.  

Ένα απαραίτητο εργαλείο μακιγιάζ, το Airbrush Concealer τελειοποιεί όλα αυτές τις ατέλειες της επιδερμίδας και λειτουργεί με πολλαπλό τρόπο. Ένας νέος συνδυασμός συστατικών παρέχει όλα-σε-ένα: καλύπτει ατέλειες, oριοθετεί το περίγραμμα και τονίζει τα οφέλη. Προχωρήστε. Επιλέξτε το σημείο που σας ενδιαφέρει. Το διοξείδιο του τιτανίου και ειδικά επεξεργασμένο χρωστικές ουσίες σβήνουν  τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, τις  σκούρες κηλίδες και τις κοκκινίλες, ενώ σφαιρικοί οπτικοί ανακλαστές αναλαμβάνουν να εξασθενίσουν την όψη σε γραμμές και ρυτίδες. Ένα σούπερ-ανακλαστικό μείγμα διοξειδίου του τιτανίου φωτίζει τις σκιές με ευφυή τρόπο, φωτίζοντας την επιδερμίδα, ενώ τονίζει το πρόσωπο με κολακευτικό περίγραμμα. Αν όλα αυτά δεν είναι αρκετά, αυτή η έξοχη σύνθεση προσφέρει επί τόπου άμεση ενυδάτωση, αναμιγνύεται ομοιόμορφα και εύκολα, ενώ αφήνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Το εύκολα φορητό, ειδικά σχεδιασμένο στυλό ροής με πινέλο, επιτρέπει την δημιουργική χρήση του οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε. Ένα ελαφρύ άγγιγμα είναι αρκετό, είτε σε γυμνό δέρμα, είτε  πάνω από το make up σας και απλά αναμιγνύετε με το βουρτσάκι εφαρμογής.  Οι χρήσεις του είναι ατελείωτες. Το υπέρτατο εργαλείο τελειοποίησης της επιδερμίδας Airbrush Concealer είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία τσάντα καλλυντικών. Διατίθεται σε 6 αποχρώσεις -  Light, Medium, Neutral, Fair Cream, Light Honey, Illuminator. Oil-free, οφθαλμολογικά ελεγμένο, μακράς διάρκειας και αδιάβροχο. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 25.40 €

Vicky StoukiComment