Αισθανόμαστε τη διαφορά με την νέα αγαπημένη οδοντόκρεμα ΥOTUEL!

Γνωρίστε τη Νο1 καλλυντική οδοντόκρεμα για λεύκανση, προστασία &

φροντίδα της στοματικής υγιεινής

Η δική μου αγαπημένη οδοντόκρεμα είναι η YOTUEL!  Γνωρίστε και εσείς την ολοκληρωμένη σειρά        λεύκανσης, προστασίας και φροντίδας της στοματικής υγιεινής, YOTUEL. Η YOTUEL έρχεται να          χαρίσει αστραφτερά χαμόγελα από την πρώτη κιόλας στιγμή! Η ολοκληρωμένη σειρά της ΥOTUEL που      σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και αναπτύχθηκε για τις          ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, βρίσκεται πλέον           και στην Ελλάδα!

Η YOTUEL παρέχει μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης και φροντίζουν για την καλή υγεία των δοντιών, προστατεύοντας το σμάλτο και καταπολεμώντας την τερηδόνα! Η οικογένεια της  YOTUEL αποτελείται από:

 

ΥOTUEL all .in .one ~ Η ΥOTUEL all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:

  • Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας  με την ελάχιστη τριβή.
  • Ενισχύει τη δομή του σμάλτου  με ασβέστιο,  φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-)
  • Προστατεύει. Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό) επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια.

Χρησιμοποιείστε την καθημερινά 3 φορές την ημέρα  και αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Διατίθεται σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

 

ΥOTUEL pharma ~ Η λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL pharma είναι η ιδανική επιλογή για τα ευαίσθητα δόντια καθώς λευκαίνει χάρη στα φυσικά ένζυμα και στην papaya με ελάχιστη τριβή ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνη B5. Περιέχει 100% ενεργό φθόριο, 10% ξυλιτόλη, ουδέτερο pH και δεν περιέχει αλκοόλ! Χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό), ενισχύει τη δομή του σμάλτου  με ασβέστιο,  φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο!

Η YOTUEL All in one και η YOTUEL pharma διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket Θανόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER (Ομόνοια, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Σπάτα, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα και 2 καταστήματα στον Πειραιά, Απολλώνια Πολιτεία & Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα).

 

Λευκαντικές Οδοντότσιχλες ΥOTUEL ~ Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή μετά τα γεύματα, οι λευκαντικές οδοντότσιχλες YOTUEL καταπολεμούν τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα! Διατίθενται σε συσκευασίες των 12 τεμαχίων, σε δύο τύπους:

·                Pharma (χρυσή) με βιταμίνη Β5 για ευαίσθητα ούλα

·                Classic (μπλε) με γεύση μέντας

Οι οδοντότσιχλες YOTUEL διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία.

 

Follow ΥOTUEL on Facebook: http://bit.ly/YotuelGreece    

       Follow ΥOTUEL on Instagram:  @Yotuel_Greece

Vicky StoukiComment