Εξειδικευμένη φροντίδα στο δέρμα μας με Decubal

Μετά το καλοκαίρι το δέρμα μας έχει ανάγκη από βαθιά ενυδάτωση! 

Ένα εξειδικευμένο φαρμακευτικό προϊόν που φροντίζει για την καθημερινή μας ενυδάτωση είναι το Decubal με τρεις σειρές εξειδικευμένων προϊόντων.

Decubal Τreatment

Κρέμα σώματος Lipid cream

Θρεπτική και ενυδατική κρέμα με υψηλή περιεκτικότητα σε λιπίδια 70%. Ειδικά σχεδιασμένη για άτομα με ατοπική δερματίτιδα, έκζεμα, ψωρίαση, κνίδωση, ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Περιέχει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, που καταπραΰνουν, βελτιώνουν την ελαστικότητα και διατηρούν τη φυσική υγρασία του δέρματος για να το κρατούν απαλό και λείο. Έχει ελαφριά υφή και εφαρμόζεται εύκολα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιείται όσο συχνά χρειάζεται, σε όλο το σώμα.

Decubal Basic

Decubal Basic original clinic cream

Ενυδατώνει, περιποιείται και προστατεύει καθημερινά την ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα. Περιέχει διμεθικόνη, που μαλακώνει το δέρμα και δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας, που διατηρεί τη υγρασία μειώνοντας την εξάτμιση του νερού, φυσικά κεκαθαρμένη λανονίνη, η οποία απορροφάται άμεσα από τα δέρμα και έχει μαλακτικές ιδιότητες και γλυκερίνη που ενυδατώνει το δέρμα. H περιεκτικότητά της σε λιπίδια είναι 38%.

 

Decubal Basic hand cream

Ενυδατώνει, περιποιείται και προστατεύει τα ευαίσθητα και ξηρά χέρια. Περιέχει έλαια αβοκάντο, τα οποία τρέφουν το δέρμα, φυσικά κεκαθαρμένη λανονίνη, η οποία απορροφάρεται άμμεσα και έχει μαλακτικές ιδιότητες, υαλουρονικό οξύ, το οποίο δεσμεύει την υγρασία στο δέρμα και σιλικόνη, που δημιουργεί ένα στρώμα προστασίας στο δέρμα. Η περιεκτικότητά της σε λιπίδια είναι 37%.

Decubal Intensive

 

Decubal intensive body cream

Ειδική για επιδερμίδες με παθολογική ξηρότητα. Προστατεύει, ενυδατώνει και τρέφει το δέρμα και το βοηθά να αναδομήσει το φυσικό δερματικό φραγμό, ο οποίος δρα ως προστασία ενάντια στο νερό, τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες. Περιέχει φυσικά κεκαθαρμένη λανολίνη και φυσικά έλαια τα οποία έχουν μαλακτικό αποτέλεσμα, βαζελίνη, η οποία βοηθά να μειωθεί η εξάτμιση του νερού από την επιφάνεια του δέρματος και ως εκ τούτου να διατηρηθεί η υγρασία και βιταμίνη E που προστατεύει το δέρμα. Απορροφάται άμεσα από το δέρμα και είναι κατάλληλη και για παιδιά. Η περιεκτικότητά της σε λιπίδια είναι 40%.

Decubal intensive foot cream

Ειδικά σχεδιασμένη για επιδερμίδες με παθολογική ξηρότητα. Μαλακώνει τα πέλματα των ποδιών και προλαμβάνει το σκάσιμο. Περιέχει έλαια αμυγδάλου και αβοκάντο, που τρέφουν το δέρμα, βιταμίνη E, που προστατεύει το δέρμα και φυσικά κεκαθαρμένη λανονίνη και γλυκερίνη που έχουν μαλακτικές ιδιότητες. Με αποσμητική δράση που περιορίζει τις οσμές. Η περιεκτικότητά της σε λιπίδια είναι 37%.

 

Decubal intensive face vital cream

Κρέμα προσώπου εντατικής ενυδάτωσης και αναζωογόνησης. Αναπτύχθηκε ειδικά για επιδερμίδες που χρειάζονται θρέψη και αποκατάσταση. Περιέχει βιταμίνη B3 που βοηθά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, πολλά ενεργά στοιχεία: μίγμα κεραμιδίων όμοιο με αυτό του δέρματος, βιταμίνη E, βούτυρο καριτέ. Απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Δεν είναι λιπαρή, αφήνει στο δέρμα ματ όψη και είναι κατάλληλη ως βάση για μακιγιάζ. Δεν περιέχει συντηρητικά και η περιεκτικότητά της σε λιπίδια είναι 18%.

Vicky StoukiComment