Η νέα τάση! Φυσικό makeup σε nude τόνους!

Το pret a beaute μας μυεί στον κόσμο της ομορφιάς τρυπώνοντας στα backstage των runway shows για το Φθινόπωρο 2014

Αναμφισβήτητα η φύση έχει ατέλειωτη ομορφιά έτσι και το οι κορυφαίοι makeup artists προτείνουν φυσικό μακιγιάζ για ένα όμορφο και φωτεινό αποτέλεσμα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα!  

Ας αναλύσουμε τις προτάσεις για το κατάλληλο makeup του Φθινοπώρου που μόλις ξεκίνησε. 

  1. Κραγιόν σε nude αποχρώσεις  - αποφεύγουμε πολύ ανοιχτόχρωμο ή πολύ σκούρο κραγιόν, προτιμάμε nude αποχρώσεις που έχουν ως βάση το ροζ.  Ένα lipgloss θα δημιουργήσει ένα ζουμερό και φωτεινό αποτέλεσμα.
  2. Σκιές σε μεταλλικές αποχρώσεις – δημιουργούμε smoky eye τοποθετώντας μία ασημί ή χρυσή σκιά στο καπάκι του ματιού και μία ανοιχτόχρωμη λαμπυρίζουσα σκιά στις εσωτερικές γωνίες των ματιών για πιο λαμπερό αποτέλεσμα.
  3. Natural Makeup - για ένα τέλειο αποτέλεσμα στο makeup θα πρέπει να δημιουργούμε το κατάλληλο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μας,   Επιλέγουμε ένα ελαφρύ makeup ή μία από τις κρέμες που έχουν χρώμα για ελαφριά κάλυψη καθώς θέλουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα όσο πιο κοντά στο χρώμα μας, αποφεύγουμε πολύ ανοιχτές ή πολύ σκούρες αποχρώσεις καθώς θα δείχνει ξένο.
  4. Car-eye effect – πρόκειται για μία τάση που κερδίζει τα βλέμματα καθώς τα μάτια μας φαίνονται μεγαλύτερα και πιο έντονα.  Δημιουργούμε μία γραμμή με ανοδική πορεία ακριβώς πάνω από τα βλέφαρα μας.  Ανάλογα με το σχήμα του ματιού μπορούμε να την κάνουμε πιο πλατιά στο τελείωμα. 
  5. Nail art – τα εντυπωσιακά αλλά και ταυτόχρονα απλά σχέδια στα νύχια μας κάνουν την εμφάνιση τους και το τέλειο match με το φυσικό look που θέλουμε να δημιουργήσουμε. 
  6. Pops of Color – επιλέγουμε λαμπερές και κρεμώδης σκιές σε ροζ, ροδακινί ή καφέ αποχρώσεις για ένα λαμπερό βλέμμα κρατώντας ταυτόχρονα χαμηλούς τόνους.

BEAUTY Catwalk - FW14 RTW

Vicky StoukiComment