Γνωρίζοντας το μοναδικό Beauty Lab VIVIFY Γλυφάδας!

Το VIVIFY Γλυφάδας είναι ένα σύγχρονο κέντρο αισθητικής και αδυνατίσματος που αναμφισβήτητα έχει ξεχωρίσει και κερδίζοντας τις εντυπώσεις μας!

Πρόκειται για ένα μοναδικό κέντρο ομορφιάς και φροντίδας τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άνδρες που επιθυμούν να αφεθούν στα χέρια των εξειδικευμένων συμβούλων ώστε να φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους. 

Τόσο στα VIVIFY Γλυφάδας όσο και στα υπόλοιπα καταστήματα που διαθέτει ο όμιλος VIVIFY, στην Κηφισιά, στο Σύνταγμα και στην Θεσσαλονίκη, βρίσκουμε τις πιο καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες για την αισθητική προσώπου, αδυνατίσματος και αποτρίχωσης.  Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα αναλύσει τις προσωπικές μας ανάγκες και θα μας προτείνει την κατάλληλη  θεραπεία ώστε να αποκτήσουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.  

Οι καταπληκτικές εγκαταστάσεις στα VIVIFY Γλυφάδας (Κύπρου 65, τηλ. 210 8940 403) και το φιλικό περιβάλλον που δημιουργούν οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι μας κάνουν να νοιώθουμε σαν το σπίτι μας, έτσι ώστε η επίσκεψη μας να γίνεται μία μοναδική ευχάριστη εμπειρία.  Αφεθείτε και εσείς στην ομάδα των VIVIFY και απολαύστε την ξεχωριστή αυτή εμπειρία!

 

 

Vicky StoukiComment