Νέο Even Better Dark Spot - Clinique

Το Νέο Even Better Dark Spot Defense SPF 45 της Clinique θα κυκλοφορήσει  τον Φεβρουάριο!

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι φθορές από τις UV ακτίνες είναι μία από τις κύριες αιτίες της υπέρχρωσης. Αυτές οι επιβλαβείς UVA/UVB ακτίνες μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμό στην επιδερμίδα και να οδηγήσουν στην δημιουργία των σκούρων κηλίδων, σημαδιών γήρανσης και δυσχρωμιών.

Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Even Better Dark Spot Defense SPF 45 , την πρώτη σύνθεση shake-well, η οποία βοηθά στην πρόληψη των σκούρων κηλίδων, για μια επιδερμίδα λαμπερή, με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Με μία νέα επαναστατική τεχνολογία*  Invisible

Screen™, το ΝΕΟ Even Better Dark Spot Defense SPF 45, παρέχει υψηλή 3:1 UVB / UVA προστασία, ενώ είναι σχεδόν αόρατο σε όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας.

 

Πίσω στα παρασκήνια:

Το ΝΕΟ Even Better Dark Spot Defense SPF 45, με 100% μη-χημικά φίλτρα, παρέχει υψηλού επιπέδου UVA/UVB προστασία, ενώ είναι σχεδόν αόρατο πάνω στην επιδερμίδα με την βοήθεια του Invisible Screen™. Με απαλή λεπτόρρευστη υφή,  περιέχει 100% μη-χημικά αντηλιακά φίλτρα που παρέχουν υψηλού επιπέδου UVA/UVB προστασία . Αυτή η επαναστατική τεχνολογία χρησιμοποιεί ένα υλικό σχηματισμού μεμβράνης, παρόμοιο με τα φαρμακευτικά αυτοκόλλητα επιθέματα, με το οποίο ψεκάζονται τα λεπτο-αλεσμένα σωματίδια  του διοξειδίου του τιτανίου. Είναι μία πολύ αργή διαδικασία, η οποία προάγει την προσκόλληση της μεμβράνης στα αντηλιακά σωματίδια και η οποία έχει σαν συνέπεια, τη δημιουργία μίας ιδιαίτερα απαλής σύνθεσης που γλιστράει πάνω στο δέρμα και προσφέρει μία σχεδόν αόρατη προστατευτική ασπίδα ενάντια στις βλαβερές ακτίνες UVA / UVB. Σαν αποτέλεσμα της πρωτοποριακής τεχνολογίας Invisible Screen™, αυτή η σύνθεση είναι διάφανη,  δεν αφήνει τα λευκά υπολείμματα που συνήθως αφήνουν τα αντηλιακά και είναι κατάλληλη για όλους τους χρωματικούς τόνους επιδερμίδας.  Με αυτό τον τρόπο, το Even Better Dark Spot Defense SPF 45 βοηθά στην πρόληψη των σκούρων κηλίδων, σημαδιών γήρανσης και δυσχρωμιών. Με καθημερινή χρήση, υποδεχτείτε ένα φωτεινό μέλλον.

 

Τα λεπτότερα σημεία:

Το νέο Even Better Dark Spot Defense SPF 45 είναι ένα πολύ απαλό & ελαφριάς σύνθεσης αντηλιακό, που προσφέρει καθημερινά αποτελεσματική UVA/UVB προστασία, βοηθώντας ταυτόχρονα την πρόληψη μελλοντικών σκούρων κηλίδων. Με μη-χημικά αντηλιακά φίλτρα, η σύνθεση αυτή δεν ερεθίζει την επιδερμίδα. Ενώ είναι oil-free, δεν προκαλεί αίσθηση ξηρότητας και γι’ αυτό είναι ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Απλώνεται εύκολα πάνω στην επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως. Η επιδερμίδα δείχνει αμέσως φωτεινότερη και νοιώθει άνεση και προστασία, χωρίς αίσθηση μάσκας ή λιπαρότητας.

Λεπτομέρειες:

Η αναζωογονητικά απαλή & μεταξένια σύνθεση γλιστρά και απορροφάται αμέσως σαν μία άψογη, προστατευτική βάση που μπορεί να φορεθεί κάτω από το make up και να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Το νέο Even Better Dark Spot Defense SPF 45 είναι ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας και όλους τους χρωματικούς τόνους και είναι διαθέσιμο σε 2 παραλλαγές από τον Φεβρουάριο 2014 :

  1. Sheer  χωρίς χρώμα &
  2. Sheer Tint με απαλό χρώμα   

 

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή : 29,00€