Νέο Clinique Redness Solutions Makeup SPF15 με Τεχνολογία Probiotic

Μειώνει την ερυθρότητα άμεσα και προσφέρει άνεση στην επιδερμίδα. Πόσο «δροσερά» τέλειο μπορεί να είναι αυτό;

 Clients|Clinique

Έτοιμη να μάθετε την αλήθεια;

Η ερυθρότητα του προσώπου, που μπορεί να είναι είτε επίμονη είτε περιστασιακή, μπορεί να προκληθεί από φλεγμονή ή από αιμοφόρα αγγεία που βρίσκονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Αυτή η ερυθρότητα μπορεί να δημιουργηθεί ξαφνικά και μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες όπως είναι τα συναισθήματα, τα φαγητά και το αλκοόλ, οι κλιματικές και οι ορμονικές αλλαγές. Μερικές εξάρσεις ερυθρότητας μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα ιδιαίτερα ευαίσθητη και να προκαλέσουν έντονη αίσθηση θερμότητας, λόγω της αυξημένης ροής του αίματος στην επιφάνεια της επιδερμίδας.  Μια από τις πιο κοινές μορφές ερυθρότητας είναι η Rosacea (Ροδόχρους Νόσος). Στην πραγματικότητα, 14 εκατομμύρια Αμερικανοί πάσχουν από Rosacea. Αυτή η διαταραχή του δέρματος, γνωστή για τις κοκκινίλες και τις κηλίδες που δημιουργεί στην επιδερμίδα, μπορεί να εμφανιστεί στα μάγουλα, στη μύτη, στο λαιμό και το μέτωπο. Είναι μια από τις πιο ενοχλητικές και δυσάρεστες δερματολογικές ανάγκες, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί και να καλυφθεί.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ.

Για πρώτη φορά στο χώρο της επιλεκτικής διανομής, η Clinique προσφέρει ένα ειδικά σχεδιασμένο makeup για την αντιμετώπιση της ερυθρότητας, είναι κατάλληλο για επιδερμίδες με ήπια ως μέτρια Rosacea. Το Νέο Redness Solutions Makeup SPF 15 με Τεχνολογία Probiotic της Clinique είναι ένα υγρό makeup με θεραπευτικά οφέλη που ηρεμεί και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα θεραπεύει και καλύπτει την ερυθρότητα. Εμπλουτισμένο με ένα κοκτέιλ συστατικών, το makeup αυτό βοηθά στην αντιμετώπιση της ερυθρότητας, αφήνοντας την επιδερμίδα να δείχνει και να αισθάνεται άνετη.

Redness Solutions Makeup SPF 15 - Icon - Global .jpg
ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

Το Redness Solutions Makeup SPF 15 με Τεχνολογία Probiotic περιέχει ειδικά μικροσφαιρίδια τα οποία έχουν κίτρινο- πράσινο χρώμα και εξουδετερώνουν την κόκκινη απόχρωση καλύπτοντας αμέσως την ερυθρότητα και αφήνοντας την επιδερμίδα να δείχνει περισσότερο ήρεμη, ομοιόμορφη και με λιγότερες κηλίδες. Όπως όλη η σειρά  Redness Solutions της Clinique, έτσι και αυτό το makeup προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ερυθρότητα. Το εκχύλισμα Magnolia Grandiflora bark και το εκχύλισμα Mushroom καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Η Caffeine ηρεμεί την επιδερμίδα και το βούτυρο Murumuru προστατεύει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας.

Όταν υποφέρεις από ερυθρότητα, η ασπίδα της επιδερμίδας μπορεί συχνά να τεθεί σε κίνδυνο. Η Clinique ακολουθεί μια προληπτική προσέγγιση, ενσωματώνοντας την Τεχνολογία Probiotic στο makeup ώστε να βελτιώσει την ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας. Η Τεχνολογία Probiotic της Clinique είναι ένα απόσταγμα από την καλλιέργεια lactobacillus plantarum, το οποίο είναι ένα φυσικό βακτήριο που βρίσκεται σε τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση. Με την τεχνολογία αυτή, η ασπίδα της επιδερμίδας ενδυναμώνεται και κατ’ επέκταση η υγεία της επιδερμίδας βελτιώνεται.

Και για να προστατεύσουν αυτούς που πάσχουν από ερυθρότητα, το Redness Solutions Makeup SPF 15 with Probiotic Technology περιέχει αντιοξειδωτικά, όπως είναι η Βιταμίνη Ε, και ένα σύμπλεγμα αντηλιακών φίλτρων ευρύ φάσματος αναλογίας 3:1 για προστασία UVA/ UVB. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡEΙΕΣ

Το Redness Solutions Makeup SPF 15 with Probiotic Technology της Clinique είναι κατάλληλο για Ξηρές, Μικτές Ξηρές και Μικτές Λιπαρές επιδερμίδες που πάσχουν από ήπια ως μέτρια Rosacea. Διατίθεται σε 4 αποχρώσεις και μπορείτε να τις βρείτε στους πάγκους της Clinique από τον Σεπτέμβριο του 2013, στην Προτ.Λ.Τ.: 30,90€.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.Oil-free. Δε δημιουργεί μαύρα στίγματα.

Vicky StoukiComment