Νέες Σκιές Ματιών Clinique All About Shadow

Πλούσιο Βλέμμα με έντονο χρώμα και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας.

Οι γυναίκες θέλουν χρώμα για τα μάτια, σε Pop αποχρώσεις που να εφαρμόζονται σε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να διαρκεί όλη την ημέρα χωρίς να αλλοιωθεί. Η Clinique σας παρουσιάζει το νέο «δραματικό» προϊόν All About Shadow.

CL477534P_ICN_BLUELAGOON_v2.psd

Εφαρμόζεται με μια μόνο κίνηση και προσφέρει πλούσιο χρώμα.

Σε μία πολυτελής παλέτα σκιών που διαθέτει πλούσια κρεμώδη υφή, οι All About Shadow προσφέρουν έντονο χρώμα, μακράς διάρκειας με μια μόνο κίνηση. Η ειδική τεχνολογία Fusion Layering και η Variable Milling δημιουργούν ένα πλούσιο, κρεμώδες αποτέλεσμα το οποίο κάνει το καπάκι των ματιών να δείχνει πιο λείο ενώ προσφέρει πλούσιο φυσικό χρώμα με ένταση.

Ένα μίγμα από συστατικά που κάνουν καλό στην επιδερμίδα περιέχονται στη σύνθεση του προϊόντος, όπως είναι το βούτυρο Astrocaryum Murumuru Seed και η Βιταμίνη Ε, τα οποία δημιουργούν την απόλυτη κρεμώδη και μεταξένια υφή. Η απαλή σύνθεση του, εφαρμόζεται εύκολα και παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι νέες σκιές ματιών All About Shadow διατίθενται σε όλες τις μορφές από απαλή-ματ μέχρι και λαμπερή και σε όλες τις συσκευασίες (μονές, διπλές και τετραπλές). Σκιές ματιών που μπορεί να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, να είναι από φυσικές μέχρι και πιο έντονες. Πλέον είναι γεγονός.

Μια εμπνευσμένη παλέτα χρωμάτων που κάνει τη διαφορά.

Οι All About Shadow διατίθενται σε μια πλούσια γκάμα trend χρωμάτων που κυμαίνονται από γήινες, χρυσαφί αποχρώσεις, σε πράσινες, ροζ, μπλε και βιολετί και απευθύνονται σε κάθε ηλικία, στυλ και τύπο επιδερμίδας

Μονές σκιές: Μπορούν να εφαρμοστούν με διάφορους τρόπους, μπορείτε να εφαρμόσετε μια μόνο σκιά στο καπάκι του ματιού ή να συνδυάσετε κάποιες αποχρώσεις και να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό στυλ.

 

Γήινες-page-001 (1).jpg

 

Διπλές σκιές: Δύο συμπληρωματικές σκιές, μια ανοιχτή και μια σκούρα απόχρωση για να συνδυαστούν μαζί και η εφαρμογή τους να είναι εύκολη. Εφαρμόστε μια απόχρωση σε όλο το καπάκι του ματιού και προσθέστε στην εξωτερική πτυχή την σκούρα απόχρωση για να δημιουργήσετε ένα smoky look.

Γήινες-page-001_2.jpg
CL477534P_ICN_BLUELAGOON_v2.psd

 

Τετραπλές σκιές: Ένας πανέμορφος συνδυασμός 4 αποχρώσεων που προσφέρουν το πιο ευέλικτο και δραματικό look. Η ασημένια συσκευασία τους περιέχει οδηγίες εφαρμογής για το πώς να αποκτήσετε από ένα πρωινό μέχρι ένα δραματικό βραδινό μακιγιάζ.

Γήινες2-page-001.jpg
image003.jpg

Εντυπωσιακά μάτια για ώρες:

Για να προσθέσετε περισσότερη ένταση στο βλέμμα σας, προτιμήστε το Quickliner for Eyes Intense το οποίο προσφέρει ακρίβεια στην εφαρμογή, ενώ διαρκεί από το πρωί ως το βράδυ. Αυτό το απόλυτο περίγραμμα ματιών παρέχει σταθερό χρώμα με αποτέλεσμα παρόμοιο με αυτό του eyeliner και διαρκεί μέχρι και 12 ώρες. Διατίθεται σε 2 νέες αποχρώσεις: Intense Truffle,   Intense Peacock.Το Quickliner for Eyes Intense τώρα διατίθεται σε 8 απόλυτα έντονες αποχρώσεις.

 Όλα τα προϊόντα μακιγιάζ για τα μάτια της Clinique είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες και ευαίσθητα μάτια. 

 

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:

All About Shadow:

Singles: 22,50€ -- Duos: 29,50-- Quads: 43,50

Quickliner for Eyes Intense: 19,90

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα.

Vicky StoukiComment