Επιστροφή στην φύση...by Georgia Bafa

   Φέτος η τάση της μόδας είναι επιστροφή στην φύση, αλλά σε μια εκδοχή της φύσης πιο όμορφη και πιο πλούσια από την πραγματικότητα .

ombre1.jpg
ombre3.jpg

    Θέλει  να  εξισορροπήσει την λάμψη των έντονων floral  που είδαμε στις πασαρέλες με  σοφιστικέ  αποχρώσεις  μόκα ,που σχεδιάστηκαν με την τεχνική ombre και reverse ombre.  Κατά  τις  τελευταίες  σεζόν,  Έχουμε  δει  ένα  τέτοιο  παιχνίδι αντιθέσεων στα  μαλλιά  με  λαμπερά  η  τεχνικά  χρώματα  με  παστέλ  ή  με φωτεινά χρώματα που δεν συναντάμε  ποτέ  στην  φύση.  Τώρα  επιστρέφουμε  στην φύση και έτσι εξερευνούμε τους υγιείς και πλούσιους τόνους του καστανού και ξανθού μόκα στα μαλλιά.

ombre2.jpg

   Ακόμα και τα κουρέματα μοιάζουν να

έχουν μέσα τους την αίσθηση της κίνησης,

σε έντονες γραμμές. Έχουν δυνατές

εξωτερικές γραμμές, αλλά με πολύ

φυσική υφή και styling. Οmbre's nature

στο χρώμα, ombre και στα μαλλιά. 

   Το  Vicky's Style,  ευχαριστεί  την  Γεωργία Μπάφα για τις πολύτιμες συμβουλές της. Η  Γεωργία  από  το  1991  και  μέχρι  σήμερα διαγράφει μία δημιουργική πορεία. Έγινε μέλος της HCF,η οποία έχει σαν έδρα της το Παρίσι, εκεί που χτυπά η καρδία της μόδας.  Η HCF βρίσκεται πάντα στην   αιχμή   των τελευταίων τάσεων, των μεγάλων δημιουργών. Ένα επιτελείο από καλλιτέχνες  και  τεχνίτες δημιουργούς  λανσάρει 2 φορές το χρόνο την “Collection” της HCF  την  οποία  παρουσιάζει στο Παρίσι μέσα από  επιδείξεις  υψηλού  επιπέδου  και  ποιότητας. 

 G. Bafa COIFFURE

Λιανοπούλου & Κοντογιώργου, Άμφισσα Φωκίδας

t: 2265023370, 

georgia.jpg