Αφέλειες ή Φράντζα το Hot Trend που έχει διάρκεια

Οι αφέλειες ή η φράντζα παραμένουν μία από τις πιο σημαντικές τάσεις καθώς ήταν μία από τις πιο συχνές προτάσεις των μεγαλύτερων σχεδιαστών στις εβδομάδες μόδας Φθινόπωρο – Χειμώνας 2013-2014.   

Οι αφέλειες ή η φράντζα δίνουν ένα πιο θηλυκό αλλά και girly look!  

Εάν δεν είσαι σίγουρη για το εάν σου ταιριάζουν και δεν θα ήθελες να ρισκάρεις ώστε να κόψεις τα μαλλιά σου, τότε η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσεις ποστίς φράντζα ή αφέλειες. 

Υπάρχουν διάφορες εκδοχές ανάλογα με το στυλ σου και το look που θέλεις να υιοθετήσεις.  Είδαμε αρκετές celebrities να αλλάζουν το look τους αποκτώντας αφέλειες ή φράντζα.

Αθηναΐς Νέγκα

Αθηναΐς Νέγκα

Ελεονώρα Μελέτη

Ελεονώρα Μελέτη

Τζένη Θεωνά

Τζένη Θεωνά

Krysten Ritter

Krysten Ritter

Εάν επιθυμείς να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου αλλά δεν θέλεις να τα κόψεις οι αφέλειες/η φράντζα είναι η καλύτερη λύση καθώς θα ανανεωθεί η κουπ σου χωρίς να αποχωριστείς τα μακριά σου μαλλιά.

Εάν είσαι πιο τολμηρή τότε επέλεξε αφέλειες/φράντζα σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή με έντονες μύτες,  γωνίες, πιο κοντές ή με ombre.

Είτε επιλέξεις μία πιο αυστηρή ή πιο παιχνιδιάρικη εκδοχή για τις αφέλειες ή την φράντζα σου, σίγουρα θα ανανεωθεί το look σου και θα αναδειχθούν  τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!

 

Styling Tip:  Όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα χτένισε τις αφέλειες προς τα κάτω ή την φράντζα σου προς την πλευρά που επιθυμείς.  Στην συνέχεια στέγνωσε τις αφέλειες ή την φράντζα κρατώντας το πιστολάκι στην κορυφή του κεφαλιού έτσι θα αποκτήσουν την φορά που επιθυμείς.  Για να ολοκληρώσεις το φορμάρισμα, χρησιμοποίησε μία μικρή στρογγυλή βούρτσα, ένα πέρασμα κρατώντας την βούρτσα με κάθετη φορά είναι αρκετή ώστε να αποκτήσεις ένα αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια.

    

Olivia Wildes

Olivia Wildes

Ελένη Φουρέιρα

Ελένη Φουρέιρα

Vicky StoukiComment