Οι Τάσεις για το Χρώμα των Μαλλιών - Χειμώνας 2014!

5152_10200897716381068_1172821136_n.jpg

Εάν επιθυμείτε να κάνετε μία αλλαγή στα μαλλιά σας τότε σίγουρα σας ενδιαφέρει να μάθετε τις τάσεις που θα επικρατήσουν στα μαλλιά τον Χειμώνα 2014.  Τόσο οι συντηρητικές όσο και οι πιο τολμηρές χρωματικές αλλαγές θα επικρατήσουν ανάλογα με τον τύπο και τις επιθυμίες σας!

Καστανό

Καστανό

Η Hairstylist Stefanie – Στεφανία Σακκά μοιράζεται μαζί μας όλα Hot Trends για τα Χρώματα που θα επικρατήσουν στα μαλλιά μας τον Χειμώνα του 2014!

TETRAGONA.jpg

 

 

Οι φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά

Το 2014 οι φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά δεν θα είναι απλά μία ασφαλής επιλογή για όσες δεν θέλουν να τολμήσουν κάτι ιδιαίτερο αλλά θα είναι πλέον ένα από τα trends που θα επικρατήσει.

 Καστανές, ξανθές και κοκκινομάλλες μπορούν να κρατήσουν το φυσικό τους χρώμα ή απλά να πλησιάσεις σε ένα τόνο κοντά στο φυσικό τους.

 

Το κόκκινο χώμα στα μαλλιά

Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά θα χαρακτηριστεί πιο trendy για το 2014! 

Φυσικά δεν ταιριάζει σε όλους τους χρωματότυπους.  Προτιμήστε το εάν έχετε πράσινα ή μπλε μάτια και λευκό πρόσωπο.  Εάν όμως το δέρμα σας έχει την τάση να κοκκινίζει εύκολα τότε καλύτερα να το αποφύγετε.  

Κόκκινα μαλλιά

Κόκκινα μαλλιά

TRISDIASTATO.jpg

Το τρισδιάστατο χρώμα

Το τρισδιάστατο χρώμα μαλλιών είναι μία τάση που είχαμε αναφέρει ως τάση και το 2013.  Εάν θέλετε να αποφύγετε την μονοχρωμία στα μαλλιά σας τότε προτείνουμε το τρισδιάστατο εφέ το οποίο είναι ένα παιχνίδι 3 διαφορετικών τόνων της ίδιας απόχρωσης ώστε να δένουν μεταξύ τους αλλά παράλληλα θα κάνουν την κατάλληλη αντίθεση!  Προσοχή το αποτέλεσμα θα είναι εντελώς διαφορετικό σ σχέση με τις κλασσικές ανταύγειες. 

 

Έντονες χρωματιστές τούφες  

Εάν αναζητάτε μία πιο ιδιαίτερη πινελιά στο χρώμα των μαλλιών σας τότε μπορείτε να επιλέξετε αυτό το trend.  Δεν χρειάζεται να πειράξεις το φυσικό σου χρώμα καθώς το μόνο που θα χρειαστεί είναι να επιλέξεις ένα χρώμα που θα κάνει αντίθεση και να βάψεις μερικές τούφες. 

TOYFES ROZ.jpg
PASTEL 3.jpg

Τα παστέλ χρώματα

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα να βάψετε τα μαλλιά σας ρόζ, μπλε ή μοβ??  Η μόδα σας το επιτρέπει….

Σίγουρα είναι μία αλλαγή για τις τολμηρές που αγαπούν τα ιδιαίτερα χρώματα! 

 

Σ’ ευχαριστούμε πολύ Στεφανία!!!  Ήταν πολύ χρήσιμα τα Tips που μας έδωσες και σίγουρα μας έβαλες σε πολλές σκέψεις για αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας…!!!

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Hairstylist Stefanie via email: hairstylist_stephanie@hotmail.com  

FB page: https://www.facebook.com/pages/Hairstylist-Stephanie/223977414392777?ref=ts&fref=ts

Vicky StoukiComment