Νέα Προϊόντα Θεραπείας Νυχιών από τα INGLOT

Τα INGLOT παρουσιάζουν τα νέα προϊόντα περιποίησης νυχιών: PH Cuticle Remover, Nail Strengthener & All-In-One Nail Coating που έρχονται να προστεθούν στην εξειδικευμένη σειρά NAIL TREATMENT, διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα INGLOT της Αττικής και της Κύπρου.

Το νέο pH Cuticle Remover περιέχει Pacific Lagoon Water και glitter bits, χαρίζοντας στα νύχια ένα υγιές και όμορφο αποτέλεσμα, αλλά και θαλάσσιο νερό που ενυδατώνει και αναδομεί τα νύχια και τα πετσάκια.

INGLOT pH Cuticle Remover

INGLOT pH Cuticle Remover

Ένα ακόμα νέο καινοτόμο προϊόν, που εξασφαλίζει την υγιή ανάπτυξη των νυχιών είναι το INGLOT Nail Strengthener, με βασικό συστατικό στοιχείο την κυστίνη, που ενδυναμώνει τα νύχια, αφήνοντας απαλή υφή.

 

INGLOT Nail Strengthener

INGLOT Nail Strengthener

Τέλος, το All-in-One Coating αποτελεί ένα μοναδικό πολυχρηστικό προϊόν που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση, αποτρέποντας τους λεκέδες από την επιφάνεια των νυχιών, αλλά και ως topcoat, δημιουργώντας μία ασπίδα προστασίας. Το All-in-one coating σε γυμνά νύχια λειτουργεί και ως σκληρυντικό, δίνοντας παράλληλα ένα διάφανο αποτέλεσμα.

 

INGLOT All in One Nail Coating

INGLOT All in One Nail Coating

Απολαύστε μία μοναδική εμπειρία για την περιποίηση των νυχιών σας!

 

Vicky StoukiComment