Επιλέγουμε μαγιό! Τι θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι?

Η θερμοκρασία ανεβαίνει .. έτοιμες για παραλία!  Ποια μαγιό θα φορέσουμε φέτος?  Η αλήθεια είναι ότι όσα μαγιό και να έχουμε πάντα θέλουμε περισσότερα.  Ας δούμε τα μαγιό που ήδη έχουμε έτσι ώστε να αποκτήσουμε νέα διαφορετικά σχέδια.  Δημιουργούμε νέα looks κάνοντας mix & match των μαγιό μας! 

Πολλές από εμάς νοιώθουμε εκτεθειμένες στην παραλία αφήνοντας σε κοινή θέα το σώμα μας.   Αυτό το συναίσθημα δεν έχει χώρο στην πιο χαρούμενη εποχή του χρόνου που θέλουμε να απολαύσουμε τις μοναδικές ανέμελες στιγμές στις όμορφες Ελληνικές παραλίες.  Αναδεικνύουμε το σώμα μας ακόμη και με το μαγιό!  Το μυστικό?  Μα φυσικά επιλέγοντας το κατάλληλο μαγιό σύμφωνα με τον σωματότυπο μας. 

 

Εάν προτιμάμε το μπικίνι ας δούμε κάποια χρήσιμα tips:

  • Εάν διαθέτουμε πλούσιο μπούστο επιλέγουμε top με μπανέλα, “V”, μονόχρωμο χωρίς κρόσσια και έντονα prints τα οποία προσδίδουν όγκο.
  • Επιλέγουμε ένα ψηλόμεσο μονόχρωμο σλιπ χωρίς βολάν και έντονα σχέδια ώστε να δημιουργήσουμε οπτικά μία λεπτή μέση και ψηλόλιγνα πόδια.
  • Ένα στράπλες top ή τριγωνάκι σε έντονα χρώματα και prints με κρόσσια, βολάν δίνουν μεγαλύτερο όγκο τονίζοντας το μπούστο μας εάν διαθέτουμε μικρό μπούστο.
  • Το σλιπ που δένει με λεπτά κορδονάκια δημιουργεί την ψευδαίσθηση λεπτών γλουτών καλύπτοντας τυχόν ατέλειες χωρίς να τους τονίζουν (κατά προτίμηση με λεπτά κορδόνια).

 

Το ολόσωμο μαγιό έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια και όλο και περισσότερες από εμάς το επιλέγουμε.  Αλλά ποιο σχέδιο είναι κατάλληλο για εμάς? Ας δούμε κάποια μικρά tips που θα μας βοηθήσουμε ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο ολόσωμο μαγιό.   

  • Επιλέγουμε ένα παρτό ολόσωμο μαγιό έτσι ώστε η ψηλόλιγνη. 
  • Φοράμε μονόχρωμο ολόσωμο μαγιό αποφεύγοντας τα έντονα prints που προσθέτουν όγκο για να δείχνει πιο λεπτός ο κορμός μας. 
  • Ένα ολόσωμο μαγιό που στο πίσω μέρος του δείχνει δύο κομμάτια δηλ. δένει στο μπούστο σαν top, είναι κατάλληλο να δημιουργήσει καμπύλες σε σωματότυπο σωλήνα ή να δείχνει πιο λεπτό ο κορμός μας εάν διαθέτουμε σωματότυπο μήλο.
  • Το τρικίνι είναι ιδανικό για μία γυμνασμένη και λεπτή σιλουέτα αναδεικνύοντας παράλληλα την πιο θηλυκή μας πλευρά.

Φέρνουμε στα μέτρα μας τις τάσεις της μόδας!  Άλλωστε οι επιλογές είναι πολλές ώστε να επιλέξουμε τα μαγιό που θα λατρέψουμε αυτό το καλοκαίρι!

 

 

Vicky StoukiComment