Φοράμε τα off-the-shoulder ρούχα μας με το κατάλληλο styling για να αναδείξουμε την θηλυκότητα μας!

Μία από τις hot τάσεις της σεζόν που έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές μας είναι τα off-the-shoulder ρούχα!  Πρόκειται αναμφισβήτητα για μία από τις τάσεις που αναδεικνύουν την θηλυκότητα κάθε γυναίκας δίνοντας ταυτόχρονα μία ρομαντική διάθεση.  Φοράμε τα αγαπημένα μας  off-the-shoulder tops, jumpsuits, φουστάνια πουκάμισα ή καφτάνια υιοθετώντας αυτή την νέα αγαπημένη τάση.  Ότι και εάν επιλέξουμε το σίγουρο είναι ότι θα δημιουργήσουμε ένα look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο στυλ! 

 

Κάποια styling tips μπορούν να απογειώσουν το off-the-shoulder look μας!

  • Για να τονίσουμε το μπούστο μας, επιλέγουμε off-the-shoulder κομμάτια με κάποιο βολάν.
  • Εάν διαθέτουμε πλούσιο μπούστο αποφεύγουμε τα στενά ή με βολάν off-the-shoulder ρούχα.  Προτιμάμε τα πιο λιτά σχέδια.
  • Εάν ο σωματότυπος μας είναι μήλο (με μεγαλύτερο όγκο στον κορμό) τότε επιλέγουμε ριχτά αλλά χωρίς όγκο ή prints off-the-shoulder ρούχα.
  • Τα off-the-shoulder ρούχα αναδεικνύουν το στέρνο μας για αυτό τον λόγο αποφεύγουμε κολιέ.
  • Ιδανικά προτιμάμε είτε να πιάσουμε μισά-μισά τα μαλλιά μας ή να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό ponytail, updo ή πλεξούδα, έτσι ώστε να αφήσουμε ακάλυπτους τους ώμους μας και να αναδείξουμε τον λαιμό μας.
  • Εάν διαθέτουμε σωματότυπο αχλάδι ή κλεψύδρα επιλέγουμε ένα off-the-shoulder κομμάτι με βολάν ή κάποιο σχέδιο στο πάνω μέρος έτσι ώστε να δίνει μία γεωμετρική ισορροπία και να εξισορροπεί την σωματική μας διάπλαση. 
  • Off-the-shoulder κομμάτια που διαθέτουν κάποιο βολάν είναι ένα trick ώστε να κρύψουν τυχόν επιπλέον όγκο στα μπράτσα. 
  • Τα off-the-shoulder ρούχα αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους αναδεικνύοντας τους με τον καλύτερο τρόπο.  Κάποιες ασκήσεις που γυμνάζουν τους ώμους (άλλωστε οι γυμνασμένοι ώμοι προστατεύουν τα χέρια μας από τυχόν τραβήγματα λόγω βάρους) είναι απαραίτητες εάν θέλουμε να διαθέτουμε εντυπωσιακό στέρνο έτσι ώστε να αναδείξουμε τα off-the-shoulder looks μας.    
Vicky StoukiComment