Οι προτάσεις της PULL&BEAR για την νέα σεζόν

Επιρροές από τα 1990s & Έθνικ ατμόσφαιρα για εκείνη!  Έμπνευση Militaire και ερήμου για εκείνον! 

Η γαλλίδα φωτογράφος Fanny Latour-Lambert παρουσιάζει τις νέες τάσεις του brand στο νέο editorialDowntown’.

 

Επιρροές από τα 1990s, ντελικάτες υφές και έθνικ τυπώματα για τις γυναίκες. Χαλαρές γραμμές, άνετα υλικά και street culture για τους άνδρες. Οι νέες κολεξιόν της Pull&Bear φωτογραφίζονται στο νέο editorialDowntown’ από τη νεαρή γαλλίδα φωτογράφο Fanny Latour-Lambert. Τα μοντέλα Anastasia Ivanova, Florence Kosky, Staz Lindes, Arthur Goose και Nicola Wincenc ταξίδεψαν στο downtown Λος Άντζελες για την παρουσίαση των νέων σχεδίων του brand.

Οι προτάσεις για τις γυναίκες αντλούν έμπνευση από την αισθητική των 1990s, δηλαδή μίνιμαλ σχέδια, ασύμμετρες σιλουέτες και ακανόνιστα κοψίματα. Οι βασικές κολεξιόν παρουσιάζουν ένα θηλυκό grunge στυλ, με υφές δαντέλας και τόνους του κρεμ, ενώ αφήνουν χώρο για πιο σύγχρονα σχέδια με έντονα χρώματα και λεπτομέρειες όπως τα κεντήματα. Η τάση tribal έθνικ εμφανίζεται ως μία από τις βασικές της σεζόν. Επίσης τα τυπώματα tie-dye και τα διακοσμητικά όπως δεσίματα και φιόγκοι. Η χρωματική παλέτα κυριαρχείται από κόκκινο, πορτοκαλί και παστέλ τόνους.

Ο σχεδιασμός για τους άνδρες καλύπτει δύο βασικές γραμμές. Η πρώτη προτείνει ένα avant-garde πνεύμα με έμπνευση από την έρημο και militaire ατμόσφαιρα, με χρώματα όπως το μαύρο, πράσινο, της άμμου και ώχρα. Η δεύτερη σειρά επαναπροσδιορίζει το κλασικό, casual στυλ με άνετα και βολικά υφάσματα, όπως το μαλλί και το βαμβάκι.

Vicky StoukiComment