Εσύ πως θα φορέσεις το απόλυτο trend – Α Line Skirt?

Η φούστα σε γραμμή “Α” είναι το απόλυτο trend της νέας σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16!  Είναι μία από τις φούστες που αναδεικνύουν την θηλυκότητα και ταιριάζουν στους περισσότερους σωματότυπους.  Κολακεύει ιδιαιτέρως τους σωματότυπους “αχλάδι” καθώς καλύπτει τους έντονους γλουτούς.  Οι ψηλόμεσες φούστες σε γραμμή “Α”  είναι ιδανικές για να αναδείξουν την λεπτή μέση και καλύπτουν τυχόν μικρές ατέλειες στην κοιλιά.  Επίσης, εάν πρόκειται για μίνι φούστα σε γραμμή “Α” τότε θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα πόδια και θα τα δείξει ακόμη πιο ψηλόλιγνα.  

 

Ας δούμε λοιπόν πως θα φορέσουμε την Α Line skirt, μία από τις αγαπημένες φούστες των γυναικών:

  • Συνδυάζουμε δύο hot trends της νέας σεζόν, εάν φορέσουμε την φούστα σε γραμμή “Α” με ζιβάγκο.
  • Επιλέγουμε ένα crop top σε στενή ή σχετικά στενή γραμμή εάν διαθέτουμε κοιλιακούς.
  • Φοράμε ένα πουκάμισο σε στενή γραμμή ή ένα κορμάκι με την αγαπημένη μας φούστα σε γραμμή “Α”.
  • Εάν έχουμε επιλέξει μία φούστα με έντονα prints, επιλέγουμε top μονόχρωμο ή σε ουδέτερο χρώμα έτσι ώστε να κρατήσουμε το ενδιαφέρον στην φούστα.
  • Επιλέγουμε τα παπούτσια ανάλογα με το στυλ που θέλουμε να υιοθετήσουμε καθώς είναι μία φούστα την οποία μπορούμε να συνδυάσουμε με όλους τους τύπους υποδημάτων. 

 

 

Special tips:

  • Εάν τα γόνατα μας έχουν μεγαλύτερο όγκο σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα μας, επιλέγουμε το μήκος της φούστας να σταματάει λίγο πιο πάνω από τα γόνατα μας ώστε να μην τα τονίζει.  Να θυμάστε: Δεν επιλέγουμε το μήκος του ρούχου μας να σταματάει ακριβώς πάνω από το σημείο του σώματος μας που θέλουμε να κρύψουμε διότι έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα.
  • Ιδανικά επιλέγουμε tops σε στενή γραμμή.  Εάν έχουμε επιπλέον κιλά που έχουν συσσωρευτεί στον κορμό μας επιλέγουμε tops σε πιο χαλαρή γραμμή, αποφεύγοντας πάντα tops που προσδίδουν όγκο.
  • Εάν διαθέτουμε πλούσιο μπούστο είναι προτιμότερο ένα top με “V” ή κρουσζέ έτσι ώστε να μην προσδίδεται επιπλέον όγκος.

 

 

 

Vicky StoukiComment