5 απλά βήματα για ένα επιτυχημένο makeover!

Πόσες φορές δεν έχουμε αναρωτηθεί εάν θα πρέπει να πρέπει να προβούμε σε μία ολιστική αλλαγή του look μας?  Τι αλλαγές θα πρέπει να κάνουμε?  Πως θα αποφασίσουμε για το τι θα αλλάξουμε στο look μας?  Ποιο είναι το επιτυχημένο makeover για εμάς?   Τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες μπορούν να προβούν σε ένα makeover?  Η αλλαγή στην εμφάνιση και το στυλ δεν έχει φύλο, τόσο οι γυναίκες όσο και άνδρες έχουν αυτό το δικαίωμα και το αποτέλεσμα θα τους ανταμείψει στην νέα τους καθημερινότητα.  Το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε την μεγάλη απόφαση για μία ολιστική αλλαγή που θα μας ανανεώσει και φυσικά θα μας αντιπροσωπεύει.  Τολμάμε να κάνουμε αλλαγές στο look μας κάνοντας μεγαλύτερες ή μικρότερες αλλαγές. Δίνουμε τον απαιτούμενο χρόνο στην διαδικασία του makeover κάνοντας την κατάλληλη έρευνα και με την υποστήριξη ειδικών του χώρου. 

 

Ας δούμε κάποια βασικά βήματα που θα μας οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο makeover:

  • Για να είναι επιτυχημένη η αλλαγή που θα κάνουμε ώστε να νοιώθουμε ευτυχισμένοι θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τον εσωτερικό μας είναι και να ακούσουμε τις πραγματικές μας ανάγκες.  Άλλωστε για να μπορούμε να υποστηρίξουμε το νέο μας look θα πρέπει να το έχουμε πιστέψει!
  • Θα πρέπει να εξετάσουμε την καθημερινότητα μας έτσι ώστε να δούμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες.  Το να προβούμε σε αλλαγές που δεν είναι λειτουργικές θα οδηγήσει στην αποτυχία και στην δυσαρέσκεια μας.
  • Λαμβάνουμε υπόψιν τον σωματότυπο και τον χρωματότυπο μας, ώστε να υιοθετήσουμε το look που θα μας αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε σχέδια και χρώματα τόσο όσον αφορά τα ρούχα όσο και το κούρεμα ή το χρώμα των μαλλιών μας.  Είναι σημαντικό να ακούσουμε τους ειδικούς κάνοντας παράλληλα την δική μας έρευνα.
  • Σε κάθε αλλαγή όσον αφορά το στυλ πιστεύουμε ότι θα πρέπει να μπούμε στην διαδικασία να αλλάξουμε την γκαρνταρόμπα μας που έχει ως αποτέλεσμα περισσότερα έξοδα.  Συχνά αυτός μπορεί είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας όμως υπάρχει λύση, καθώς δεν χρειάζεται να δώσουμε όλα τα ρούχα μας και να τα αγοράσουμε από την αρχή.  Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να βρούμε μία καλή μοδίστρα και με την βοήθεια ενός στιλίστα να αποφασίσουμε για τις αλλαγές που θα μπορούσαμε να κάνουμε σε κάποια ρούχα μας ή να αλλάξουμε τον συνδυασμό έτσι ώστε να δημιουργήσουμε νέα looks.  Σίγουρα την επόμενη φορά που θα φορέσετε τα παλιά σας ρούχα υιοθετώντας νέο συνδυασμό θα εισπράξετε πολλά κομπλιμέντα!  Επίσης, μπορείτε να κάνετε ολιστικές αλλαγές στα παλιά σας παπούτσια καθώς υπάρχουν αρκετοί τσαγκάρηδες που εξειδικεύονται σε αλλαγές.
  • Ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας αλλά δεν τις υιοθετούμε.  Διαμορφώνουμε την μόδα ανάλογα με την προσωπικότητα, το στυλ, το lifestyle και την καθημερινότητα μας! 

Υποστηρίζουμε την αλλαγή μας, αναδεικνύουμε το νέο μας look και το υιοθετούμε στην καθημερινότητα μας.  Το νέο μας look γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι μας, αγαπάμε τον εαυτό μας και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό!      

Vicky StoukiComment