Τα 10 must have κομμάτια για ένα stylish look στην παραλία!

Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να παραμείνουμε στιλάτες και λαμπερές στην παραλία?  Το καλοκαίρι είναι η εποχή που θέλουμε να είμαστε όσο πιο απλές γίνεται χωρίς πολύ μακιγιάζ και πολλά αξεσουάρ αλλά να παραμείνουμε στιλάτες και trendy

Φοράμε το μαγιό μας χωρίς να παραλείψουμε να πάρουμε μαζί μας ένα δεύτερο μαγιό εάν είναι εφικτό σε παρόμοιους χρωματισμούς, έτσι ώστε να ταιριάζει με το outfit που έχουμε επιλέξει.

Το καφτάνι είναι ένα κομμάτι που είναι αρκετά χρήσιμο και μεταμορφώνει εύκολα ένα outfit.  Αρχικά, το φοράμε πάνω από το μαγιό μας ριχτό ή με μία ζώνη μαντίλι στην μέση.  Μετά την παραλία, το φοράμε πάνω από ένα σορτς ή φορμάκι, έτσι ώστε να δώσουμε ιδιαίτερο στυλ και σε περίπτωση που έχει δροσιά να το χρησιμοποιήσουμε ως πανωφόρι.   

Επιλέγουμε ένα ζευγάρι χρωματιστές σαγιονάρες έτσι ώστε να κάνουν fit με κάθε look, πριν και μετά την παραλία στο beach bar ή στο εστιατόριο.

Τα γυαλιά ηλίου μας είναι βασικό αξεσουάρ καθώς προστατεύουμε τα μάτια μας και προσδίδουμε στυλ στο look μας.  Για να δημιουργήσουμε ένα παιχνιδιάρικο στυλ, επιλέγουμε ένα ζευγάρι με χρωματιστό σκελετό ή φακούς.   

Δεν ξεχνάμε το αγαπημένο μας παρεό έτσι ώστε να περπατάμε με στυλ στην παραλία…

Ένα σορτς και ένα top ή ένα φορμάκι σίγουρα δεν πιάνουν χώρο στην τσάντα μας και είναι ιδανικά για να τα φορέσουμε μετά την παραλία.  Εναλλακτικά, μπορούμε να τα φορέσουμε και για να πάμε στην παραλία.

Το καπέλο μας προστατεύει από τον ήλιο και μας προσφέρει ένα άκρως θηλυκό και μοιραίο look.  Πρόκειται για μία δυνατή τάση αυτού του καλοκαιριού!  Όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο καθώς προσφέρει αρκετή σκιά με στυλ.    

Η τσάντα θαλάσσης είναι ένα από τα βασικά κομμάτια που ολοκληρώνουν το look μας δίνοντας ξεχωριστό στυλ.  Μία ευρύχωρη στιλάτη τσάντα είναι η ιδανική τσάντα που δώσει μία ξεχωριστή πινελιά στο beach look μας.

Μία μεγάλη πετσέτα με prints θα στολίσει την ξαπλώστρα μας και θα αναδείξει το μαγιό μας.  Μπορούμε να επιλέξουμε κάποιες πετσέτες που είναι 2 σε 1, πετσέτα-παρεό!

Τα αγαπημένα μας σανδάλια, εάν έχουμε χώρο στην τσάντα μας, θα ολοκληρώσουν ένα after beach look!

Καλά και στιλάτα μπάνια!!

Vicky StoukiComment