Το ολόσωμο μαγιό είναι trend και το τολμάμε!

Το ολόσωμο επανήλθε δυναμικά αυτό το καλοκαίρι και όλες σπεύσαμε να αποκτήσουμε το δικό μας ολόσωμο μαγιό!  Πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα στην παραλία ή ως top ολοκληρώνοντας το look μας με ιδιαίτερο στυλ.  Ένα μαγιό που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την θηλυκότητα μας φτάνει να επιλέξουμε αυτό που ταιριάζει στον σωματότυπο μας. 

 Ας δούμε κάποια μικρά tips όσον αφορά την επιλογή για το ολόσωμο μαγιό που θα αποκτήσουμε.

Επιλέγουμε ψηλόμεσο ολόσωμο ώστε να δείχνουν πιο ψηλόλιγνα τα πόδια μας.

Το ολόσωμο με ανοίγματα στην μέση δημιουργεί μία πιο λεπτή μέση.

Αποφεύγουμε το ολόσωμο με πολλά και έντονα prints ή σχέδια εάν διαθέτουμε σωματότυπο μήλο, δηλαδή διαθέτουμε περισσότερο όγκο στον κορμό μας διότι θα το τονίσει. 

Εάν πάλι επιθυμούμε να προσθέσουμε όγκο στο σώμα μας, επιλέγουμε έντονα prints, πλισέ σχέδια σε ένα στράπλες ολόσωμο που θα τονίσει το μπούστο μας. 

Προτιμάμε κάθετες ρίγες έτσι ώστε να δώσουμε την ψευδαίσθηση πιο λεπτού κορμού ή οριζόντιες εάν θέλουμε να προσθέσουμε όγκο στο μούστο μας.

Εάν διαθέτουμε πλούσιο μπούστο, επιλέγουμε ένα ολόσωμο με μπανέλες και κορδόνια, αποφεύγοντας το στράπλες.

Ένα ολόσωμο μαγιό με αρκετά ανοίγματα αναδεικνύει ένα αρκετά γυμνασμένο σώμα καθώς αποκαλύπτει και παράλληλα τονίζει κάθε σημείο του σώματος μας.

Δεν ξεχνάμε πως το καλύτερο tip είναι να δούμε την φιγούρα μας στον καθρέφτη και να βγάλουμε μία σέλφι έτσι ώστε να έχουμε μία αντικειμενική άποψη.  Το σίγουρο είναι ότι θα βρούμε το ιδανικό ολόσωμο για τον δικό μας σωματότυπο!

Vicky StoukiComment