Πως θα επιλέξουμε το κατάλληλο μαγιό? Tips & tricks!

Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή να επιλέξουμε τα μαγιό που θα φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι!  Είμαστε πολύ χαρούμενες που επιτέλους θα φορέσουμε το μαγιό μας και θα χαρούμε τον ήλιο και την θάλασσα.  Αλλά ποια είναι τα μαγιό που θα μας αναδείξουν καλύτερα?  Έχουμε επιλέξει τα κατάλληλα μαγιό?  Ποιο είναι το κατάλληλο για εμάς?  Μπικίνι, ολόσωμο ή τρικίνι?

Ας δούμε απλά tips για την επιλογή του μαγιό μας!

Εάν διαθέτουμε πλούσιο μούστο επιλέγουμε μπικίνι top με μπανέλα, “V” , μονόχρωμο χωρίς κρόσσια κα άλλα διακοσμητικά σχέδια.

Επιλέγουμε ένα ψηλόμεσο μονόχρωμο μπικίνι σλιπ χωρίς βολάν και έντονα σχέδια ώστε να δημιουργήσουμε οπτικά μία λεπτή μέση και ψηλόλιγνα πόδια.

Ένα στράπλες μπικίνι top ή τριγωνάκι σε έντονα χρώματα και prints με κρόσσια, βολάν δίνουν μεγαλύτερο όγκο τονίζοντας το μπούστο μας.

Το μπικίνι σλιπ που δένει με λεπτά κορδόνια δημιουργεί την ψευδαίσθηση λεπτών γλουτών και τα κορδόνια καλύπτουν απαλά τους γλουτούς χωρίς να τους τονίζουν (κατά προτίμηση με λεπτά κορδόνια).

Το ολόσωμο μαγιό είναι τάση αυτό το καλοκαίρι και όλες μας μπορούμε να το χαρούμε! 

Εάν δεν έχουμε το ψηλόλιγνη σιλουέτα: Επιλέγουμε ένα ολόσωμο μαγιό το οποίο αφήνει ακάλυπτους τους γλουτούς μας έτσι ώστε να δημιουργείται εικόνα πιο λεπτών γλουτών και πιο μακριά πόδια.   Μονόχρωμο, αποφεύγοντας τα έντονα prints που προσθέτουν όγκο.  Ένα ολόσωμο μαγιό που στο πίσω μέρος του δείχνει δύο κομμάτια δηλ. δένει στο μπούστο σαν μπικίνι top είναι το ιδανικό μαγιό για να δημιουργούνται καμπύλες και να δείχνει πιο λεπτή η σιλουέτα μας.

Εάν πάλι διαθέτουμε έναν αρκετά λεπτό κορμό τότε μπορούμε να φορέσουμε τα περισσότερα σχέδια έτσι ώστε να αναδείξει την σιλουέτα μας.  Επίσης, μία καλή επιλογή είναι το τρικίνι το οποίο αναμφισβήτητα αναδεικνύει την πιο θηλυκή μας πλευρά.

Ας φέρουμε στα μέτρα μας τις τάσεις της μόδας!  Άλλωστε οι επιλογές είναι πολλές έτσι ώστε να επιλέξουμε το μαγιό ή τα μαγιό που θα λατρέψουμε αυτό το καλοκαίρι!

 

Vicky StoukiComment