Ασπρόμαυρα prints – the hot trend - πως τα φοράμε

Αναπόσπαστα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας έχουν γίνει τα ασπρόμαυρα prints όπως τα πουά, οι ρίγες και τα animal prints.  Prints που τα συναντάμε εκτός από τα tops, φούστες, φουτάνια και παντελόνια μας στα παπούτσια, τις τσάντες και τα αξεσουάρ μας.  Σίγουρα πρόκειται για μία από τις τάσεις της μόδας που έχει κάνει την παρουσία της αισθητή τα τελευταία χρόνια.  Ίσως οι περισσότερες από εμάς να θεωρούμε ότι ο πιο σίγουρος τρόπος να φορέσουμε τα ασπρόμαυρα prints είναι συνδυάζοντας τα με ένα άσπρο ή μαύρο κομμάτι. 

Ας δούμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνιδιάρικο καλοκαιρινό look που θα αναδείξει τόσο τα αγαπημένα μας ασπρόμαυρα prints κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εικονιζόμενα outfits

Ας δούμε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνιδιάρικο καλοκαιρινό look 

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας και στο look μας! 

Συνδυάζουμε το ασπρόμαυρο print κομμάτι μας με ένα άλλο κομμάτι σε έντονο χρώμα.  Φοράμε την ριγέ φούστα μας με ένα top σε έντονο χρώμα, όπως φούξια, κίτρινο ή αποχρώσεις του πράσινου.  Εάν φοράμε ένα πουά φουστάνι, το συνδυάζουμε με ένα σακάκι σε έντονο χρώμα ή παπούτσια. 

Επιλέγουμε να φοράμε ένα ασπρόμαυρο print κομμάτι στο look που έχουμε υιοθετήσει, έτσι ώστε να το αναδείξουμε κατάλληλα και να δημιουργήσουμε ένα look αρκετά ενδιαφέρον.  Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που τα παπούτσια μας ή η τσάντα μας είναι σε ασπρόμαυρο print

Αποφεύγουμε να δημιουργούμε ένα total ασπρόμαυρo print look, διότι δείχνει αρκετά βαρύ και βαρετό. 

Τολμάμε να πειραματιζόμαστε, συνδυάζοντας φλούο χρώματα και φλοράλ με τα αγαπημένα μας ασπρόμαυρα prints.  Παντρεύοντας δύο ή και περισσότερες hot τάσεις σε ένα look.  Φοράμε το αγαπημένο μας φλοράλ κιμονό με το ριγέ σορτς, ριγέ φορμάκι μας ή ριγέ φούστα.    

Τα παπούτσια, οι τσάντες και τα αξεσουάρ μας παίζουν σημαντικό ρόλο στο look μας, διαμορφώνοντας ένα ξεχωριστό στυλ με τις κατάλληλες πινελιές.  Επιλέγοντας παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ είτε σε ασπρόμαυρα prints ή σε φλοράλ ή σε φλούο χρώματα δημιουργούμε ένα καλοκαιρινό look που θα κερδίσει τις εντυπώσεις,

Το mix & match και η φαντασία μας δημιουργεί μοναδικά looks που θα αγαπήσουμε μέσα σε μία καλοκαιρινή διάθεση!

Vicky StoukiComment