Πως ένας άνδρας που έχει αποκτήσει λίγο επιπλέον στομάχι μπορεί να το καμουφλάρει?

 

 

Το καλοκαιράκι έρχεται και όλοι μας θέλουμε να προσέξουμε ιδιαιτέρως την σιλουέτα μας, μέχρι τότε όμως ας δούμε πως μπορούμε με 5 απλούς και στιλάτους τρόπους να φανούμε πιο αδύνατοι.  Πιο συγκεκριμένα θα εστιάσουμε στην ανδρική σιλουέτα.  Όταν οι άνδρες προσθέτουν κάποια επιπλέον κιλά το πιο συνηθισμένο είναι να αποκτήσουν λίγο στομαχάκι. 

 Πως μπορείς να καμουφλάρεις το επιπλέον στομάχι και τι θα πρέπει να αποφύγεις? 

 

·        Απέφυγε να αγοράσεις στενό μπλουζάκι ή πουκάμισο με την προϋπόθεση ότι θα αδυνατίσεις. Ή να φοράς στενά top ώστε να δείχνεις αδύνατος, το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το αντίθετο.  Όταν επιλέγεις στενά ή φαρδιά tops έχεις ως αποτέλεσμα να αναδεικνύεις το στομάχι.   Όταν δοκιμάσεις το μπλουζάκι ή το πουκάμισο κάνε κινήσεις και σήκωσε τα χέρια σου.  Θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να κάνεις κινήσεις και να μην φαίνεται η μέση σου.

·        Εάν φοράς γραβάτα επέλεξε μία γραβάτα που να μην σταματάει ακριβώς στο στομάχι αλλά στην ζώνη για να μην εστιάζει στο στομάχι.

·        Δημιούργησε μέση χρησιμοποιώντας ζώνη στα παντελόνια και το μπλουζάκι ή το πουκάμισο το πέφτει άνετο και να το βάζεις πάντα μέσα στο παντελόνι.  Απέφυγε να σφίγγεις την ζώνη, διότι θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.  Σκοπός είναι να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση της καλύπτοντας το στομάχι.   

·        Απέφυγε μπλουζάκια ή πουκάμισα με έντονα prints τα οποία θα προσδώσουν επιπλέον όγκο, θα τονίσουν και θα τραβήξουν το βλέμμα στο στομάχι κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε. 

·         Προτίμησε παντελόνια σε φαρδιά γραμμή (απέφυγε τα στενά παντελόνια) έτσι ώστε να εξισορροπείτε ο κορμός με τα πόδια, το πάνω με το κάτω μέρος του σώματος.     

Vicky StoukiComment