Βρες το κατάλληλο Τζιν παντελόνι για μοναδικά denim looks!

Το τζιν παντελόνι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας..  Οι περισσότερες από εμάς έχουμε πολλά διαφορετικά denim παντελόνια.  Έχουμε τα κατάλληλα denim παντελόνια ανάλογα με τον σωματότυπο μας?   Ας δούμε ποιο denim παντελόνι θα αναδείξει τα δυνατά μας σημεία.

Source: SHOPBOP

Source: SHOPBOP

 

Εάν έχουμε σωματότυπο “Μήλο” μας κολακεύει ένα τζιν που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια μας σε στενή γραμμή ή με καμπάνα καθώς εξισορροπεί το σώμα μας. 

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι είναι η ιδανική επιλογή καθώς αγκαλιάζει την μέση μας δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της μέσης.

Ένα τζιν σε ίσια γραμμή ή με καμπάνα είναι η καλύτερη επιλογή για τον σωματότυπο “Αχλάδι” ή “Κλεψύδρα” καθώς αγκαλιάζει αλλά και εξισορροπεί παράλληλα τις καμπύλες μας.  Το χαμηλόμεσο τζιν συνδυασμένο με ένα crop top αναδεικνύει την λεπτή μας μέση και την επίπεδη κοιλιά μας.  Το ψηλόμεσο παντελόνι μπορεί να είναι μία εξίσου καλή επιλογή. 

Source: Natura Magazine

Source: Natura Magazine

Source: Winknpout.

Source: Winknpout.

 

Εάν διαθέτουμε σωματότυπο “Σωλήνα”, επιλέγουμε ένα τζιν που δημιουργεί καμπύλες όπως το boyfriend, σε ίσια γραμμή ή με καμπάνα, αποφεύγοντας το skinny τζιν.

Το skinny και γενικά το τζιν σε στενή γραμμή αναδεικνύει και προσθέτει θηλυκότητα σε μία μικρόσωμη φιγούρα, καθώς τονίζει τις καμπύλες χωρίς να προσθέτει όγκο.

 

 

Για ένα τέλειο look δεν παραλείπουμε να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι με το κατάλληλο top, τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ!