Όλα τα styling tips για το αγαπημένο μας little black dress!

Το πιο διάσημο φόρεμα δεν είναι άλλο από το μικρό μαύρο φόρεμα! Είναι το αγαπημένο μας φόρεμα καθώς είναι η πιο ασφαλής λύση για κάθε περίσταση συνδυάζοντας το με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Ας δούμε ποιο είναι το κατάλληλο φόρεμα για κάθε σωματότυπο έτσι ώστε να κερδίσουμε τις εντυπώσεις φορώντας το αγαπημένο μας μικρό μαύρο φόρεμα! 

Εάν έχουμε μικρόσωμη φιγούρα επιλέγουμε ένα φόρεμα που αναδεικνύει και τονίζει τις καμπύλες μας και την μέση μας έτσι ώστε να αναδείξουμε την θηλυκότητα μας.  Ένα μίνι φόρεμα αναδεικνύει την σιλουέτα και τα πόδια μας.  Εάν διαθέτουμε αδύνατη μικρόσωμη και αθλητική φιγούρα επιλέγουμε ένα φόρεμα που διαθέτει όγκο και παράλληλα τονίζει την μέση μας.

 

 

 

  Εάν έχουμε σωματότυπο αχλάδι τότε επιλέγουμε ένα φόρεμα που τονίζει το μπούστο όπως στράπλες ή με όγκο στον κορμό μας έτσι ώστε να εξισορροπεί το πάνω μέρος με τους γλουτούς.  Επίσης, ο σωματότυπος αχλάδι μπορεί άνετα να φορέσει φορέματα που έχουν διάφορα σχέδια ή prints στο μπούστο.

   

                                                                                                                                                                       

  Εάν διαθέτουμε σωματότυπο μήλο, επιλέγουμε ένα φόρεμα το οποίο διαθέτει “V” και παράλληλα τονίζει την μέση δημιουργώντας καμπύλες (δίνοντας την ψευδαίσθηση της μέσης) και εξισορροπώντας τον κορμό με το υπόλοιπο σώμα.                                                                                   

  Εάν διαθέτουμε σωματότυπο κλεψύδρα, το πιο μεσογειακό και θηλυκό σωματότυπο, θέλοντας να διατηρήσουμε την θηλυκότητα μας και να εξισορροπήσουμε την σιλουέτα μας αποφεύγουμε να δώσουμε επιπλέον όγκο στο μπούστο και στους γλουτούς μας, αναδεικνύοντας την λεπτή μας μέση.  Ένα φόρεμα σε “Α” γραμμή με "V" στο μπούστο είναι το ιδανικό για εμάς. 

   

  Εάν διαθέτουμε σωματότυπο σωλήνα, επιλέγουμε ένα φόρεμα με ζώνη στην μέση και ενίσχυση στο μπούστο έτσι ώστε να δημιουργήσουμε καμπύλες και να τονίσουμε την μέση μας.  Ένα μπαλούν φόρεμα μπορεί να είναι μία καλή επιλογή και μπορούμε να επιλέξουμε χοντρά υφάσματα όπως το βελούδο ή παγιέτες που προσθέτουν επιπλέον όγκο.  

   

   

   

  Ολοκληρώνουμε το look μας συνδυάζοντας το αγαπημένο μας μικρό μαύρο φόρεμα με διαφορετικά κοσμήματα, παπούτσια, τσάντα, make up και πανωφόρι. Δημιουργούμε διαφορετικά στυλ όπως ένα chic total black look επιλέγοντας διακριτικά κοσμήματα ή ένα έντονο look επιλέγοντας ένα ζευγάρι χρωματιστά παπούτσια ή κρατώντας μία ξεχωριστή τσάντα.  Ότι και αν επιλέξουμε το αγαπημένο μας μικρό μαύρο φόρεμα θα κερδίσει αναμφισβήτητα τις εντυπώσεις και τα βλέμματα!

   

   

   

   

  Vicky StoukiComment