4 απλά βήματα για μία οργανωμένη ντουλάπα!

 

Πόσες φορές δεν έχουμε βρεθεί μπροστά στην ντουλάπα μας και είτε δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε διότι δεν βρίσκουμε πώς να συνδυάσουμε το αγαπημένο μας κομμάτι ή δεν βρίσκουμε το ρούχο που ψάχνουμε… Το αποτέλεσμα?  Αργούμε στο ραντεβού μας, αγχωνόμαστε και ανακατεύουμε την ντουλάπα μας. 

 

Ας δούμε 4 απλά βήματα για να έχουμε την πιο οργανωμένη και τακτοποιημένη ντουλάπα!

 

1.   Αδειάζουμε την ντουλάπα μας, τοποθετώντας όλα τα ρούχα πάνω στο κρεβάτι έτσι ώστε να τα βλέπουμε με μία ματιά.

 

2.   Δοκιμάζουμε τα ρούχα που δεν έχουμε φορέσει για αρκετό καιρό έτσι ώστε να σιγουρευτούμε ότι μας κάνουν.

3.   Συνδυάζουμε τα ρούχα μας και στην συνέχεια τα φοράμε κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς. Επίσης, φωτογραφίζουμε τους συνδυασμούς που έχουμε δημιουργήσει.  Βγάζοντας φωτογραφίες καταγράφουμε τα ρούχα μας και τους συνδυασμούς έτσι ώστε όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία, να προσδιορίσουμε εύκολα τις ανάγκες μας.

 

 

4.   Στην συνέχεια, τοποθετούμε τα ρούχα μας στην ντουλάπα, συρτάρια ανά είδος και για κάθε περίσταση πχ. tops για βραδινές  εξόδους.casual t-shirts κ.α.  Επίσης, εάν η εργασία μας απαιτεί formal business look, τα τοποθετούμε είτε σε ξεχωριστή ντουλάπα ή στην μία πλευρά της ντουλάπας.  Έτσι, ανάλογα με την περίσταση ή με το ρούχο που θέλουμε να φορέσουμε, θα τα βρίσκουμε εύκολα συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο χωρίς να χάνουμε χρόνο. 

Η διαδικασία της επιλογής του outfit γίνεται πλέον ευχάριστη και δημιουργική!

Vicky StoukiComment