Το παντελόνι καμπάνα ή αλλιώς Flare Pants - Το Come back της σεζόν Styling tips!

Το παντελόνι καμπάνα έχει κάνει δυναμική επιστροφή!  Κάποιες το αγαπάμε και κάποιες έχουμε αναστολές για το εάν θα μας ταίριαζε.  Μπορούμε όλες να το φορέσουμε?  Εάν ναι με ποιον τρόπο?  

Όλες μπορούμε να φορέσουμε το hot trend της σεζόν, το παντελόνι καμπάνα φτάνει να επιλέξουμε το κατάλληλο για τον σωματότυπο μας και φυσικά να υιοθετήσουμε το styling που θα μας αναδείξει.  Ας δούμε κάποια χρήσιμα tips έτσι ώστε την επόμενη φορά να επιλέξουμε το κατάλληλο παντελόνι καμπάνα.

  • Εάν έχεις μέτριο ύψος ή την λεγόμενη petite σιλουέτα τότε επέλεξε ένα παντελόνι ψηλόμεσο με μέτρια καμπάνα, έτσι ώστε να δημιουργήσει ψηλόλιγνη φιγούρα.
  • Έχεις σιλουέτα μήλο? Διαθέτεις ίσως επιπλέον όγκο στον κορμό συνδύασε το παντελόνι σου καμπάνα με ένα κρουαζέ top ή πουκάμισο, το οποίο θα δημιουργήσει μέση και το V θα εξισορροπήσει την σιλουέτα σου.
  • Διαθέτεις την μεσογειακή σιλουέτα με θηλυκούς γλουτούς?  Φυσικά και μπορείς να φορέσεις παντελόνι καμπάνα αναδεικνύοντας την θηλυκή πλευρά του εαυτού σου.  Επέλεξε ένα παντελόνι καμπάνα το οποίο να είναι σε άνετη γραμμή στο πάνω μέρος έτσι ώστε να αγκαλιάζει χωρίς να τονίζει υπερβολικά τους γλουτούς σου.
  • Φόρεσε παπούτσια με χοντρό τακούνι ή σόλα έτσι ώστε να μην χάνεται μέσα στον όγκο που δημιουργεί η καμπάνα.
  • Απέφυγε να φοράς oversized jackets όταν φοράς παντελόνι καμπάνα καθώς δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε επιπλέον όγκο στο πάνω μέρος του σώματος μας.
  • Επίσης, προτίμησε να κρατάς τσάντα σε μικρό μέγεθος για να αποφύγεις επιπλέον όγκο.

 Enjoy!  Φόρεσε το αγαπημένο σου παντελόνι καμπάνα και μην ξεχνάς να διαμορφώνεις το στυλ σου σύμφωνα με την προσωπικότητα σου και τη κοινωνική σου ζωή!

 

 

Vicky StoukiComment