Τα 3 must have shoes styles για αυτό το καλοκαίρι

SNEAKERS comfortable and stylish! 

Από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Μιλάνο, αυτό το καλοκαίρι τα sneakers κυριαρχούν!  Τα sneakers φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιλέγοντας τα κατάλληλα sneakers για ένα sport ή smart casual look!  Ας βρούμε τα κατάλληλα sneakers και ας τα αποκτήσουμε για ένα ξεχωριστό και άνετο outfit!

GLADIATOR SANDALS – fashionable and sexy! 

Τα gladiator σανδάλια, τα σανδάλια που δένουν και αγκαλιάζουν την γάμπα μας εξακολουθούν και αυτό το καλοκαίρι να είναι μία hot τάση!   Αναδεικνύουν την θηλυκότητα μας και παράλληλα δείνουν ένα μοναδικό στυλ στο look μας.  Είναι must have για αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα για τα επόμενα που θα έρθουν.

CHUNKY SHOES – the boho-chic essentials! 

Το boho style είναι ένα από τα hot trends του καλοκαιριού.  Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με χοντρό τακούνι και σόλα έρχονται να ολοκληρώσουν το boho style και να προσθέσουν θηλυκότητα!  Συνδυάζουν τόσο ένα ξεχωριστό στυλ όσο και την άνεση, καθώς προσθέτουν ύψος αλλά παράλληλα δεν κουράζουν τα πόδια μας κρατώντας τα σταθερά.   Τα συγκεκριμένα ψηλοτάκουνα πέδιλα συνδυάζονται με flirties φορέματα, με pencil φούστες καθώς και με τα αγαπημένα μας denim.

Vicky StoukiComment