Τα κατάλληλα γυαλιά για κάθε σχήμα προσώπου

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί ποιο σχήμα γυαλιών μας ταιριάζει σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου μας.  Τα γυαλιά είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ τα οποία θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, τόσο το στυλ όσο και την προσωπικότητα μας.

Ας δούμε ποια γυαλιά μας ταιριάζουν ανάλογα με το σχήμα του προσώπου μας με την βοήθεια των πολύ χρήσιμων σχεδίων που τα αγαπημένα μας GrandOptical μας εξασφάλισαν. Τα GrandOptical πάντα φροντίζουν τόσο για την υγεία όσο και για την ομορφιά των ματιών μας!  

Οβάλ πρόσωπο:  Τα περισσότερα σχήματα σκελετών σου ταιριάζουν.  Προτίμησε τετραγωνισμένο σκελετό με έντονο γεωμετρικό σχήμα για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ενός προσώπου με γωνίες.   Ο σκελετός δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από το μέγεθος  του προσώπου σου.

Ρομβοειδές πρόσωπο:  Ένας σκελετός ο οποίος θα τονίσει τα ζυγωματικά σου και παράλληλα θα διατηρήσει την ισορροπία του σχήματος του προσώπου σου είναι ο ιδανικός για εσένα.  Επίσης, τα γυαλιά χωρίς πλαίσιο είναι μία πολύ καλή επιλογή.

Στρογγυλό πρόσωπο:   Επέλεξε σκελετό σε γεωμετρικό σχήμα, να έχει έντονες γωνίες και να είναι ορθογώνιος καθώς θα δείξει το πρόσωπο σου πιο λεπτό με γωνίες.   Επίσης, επέλεξε σκελετό σε σκούρο χρώμα (βάσει πάντα της χρωματικής σου παλέτας) ώστε να δοθεί έμφαση στον σκελετό και να δείξει το πρόσωπο σου πιο επίπεδο με γωνίες.

Τριγωνικό πρόσωπο:  Επέλεξε σκελετό που τονίζει το άνω μέρος του προσώπου σου ώστε να προσθέσει όγκο,  να δημιουργήσει ένα καλοσχηματισμένο πρόσωπο και να ισορροπήσει το κάτω με το άνω μέρος του προσώπου.  

Τετράγωνο πρόσωπο:  Προτίμησε οβάλ και στρογγυλό σκελετό με έντονες καμπύλες ή σκελετό σε σχήμα πεταλούδας καθώς θα δημιουργήσει καμπύλες στο πρόσωπο σου.  Επίσης, επέλεξε γυαλιά των οποίων τα μπράτσα συνδέονται στο πάνω μέρος του σκελετού.  

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ειδικοί σε ένα από τα καταστήματα GrandOptical θα μας βοηθήσουμε να επιλέξουμε το ιδανικό ζευγάρι γυαλιά οράσεως!  

Επισκεφτείτε το GrandOptical Official site ή το GrandOptical Official FB page

Vicky StoukiComment