Το κατάλληλο μαύρο φόρεμα για κάθε σωματότυπο!

Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η πιο ασφαλής λύση για ένα outfit για κάθε περίσταση συνδυάζοντας το με τα κατάλληλα αξεσουάρ! 

Έχεις αναρωτηθεί ποιο είναι το κατάλληλο φόρεμα για εσένα?  Πως θα επιλέξεις αυτό που σε αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο?

Πως θα επιλέξουμε το μαύρο φόρεμα με βάση τον σωματότυπο μας?  

Ας δούμε τα μαύρα φορέματα στην φωτογραφία, κοιτάζοντας από τα αριστερά προς τα δεξιά:   

image.jpg
  1. Ιδανικό για μικρόσωμη ή αθλητική φιγούρα καθώς δημιουργεί μία ψευδαίσθηση ενός σώματος με καμπύλες και εξισορροπεί το πάνω με το κάτω μέρος του σώματος τονίζοντας την μέση.
  2. Ιδανικό για έναν σωματότυπο αχλάδι καθώς τονίζει το μπούστο με αποτέλεσμα να εξισορροπεί το πάνω μέρος με τους γλουτούς. 
  3. Ιδανικό για τον σωματότυπο μήλο.  Η ζώνη τονίζει την μέση, δημιουργώντας καμπύλες (δίνοντας την ψευδαίσθηση της μέσης) και εξισορροπώντας τον κορμό.
  4. Ιδανικό για τον σωματότυπο κλεψύδρα καθώς το "V" στο μπούστο δημιουργεί την ψευδαίσθηση ενός μικρότερου μπούστου και παράλληλα εξισορροπεί τον κορμό με τους γλουτούς.  
  5. Ιδανικό για τον σωματότυπο σωλήνα καθώς δημιουργεί καμπύλες στον κορμό, τονίζοντας την μέση και παράλληλα την θηλυκότητα του κορμού καθώς αγκαλιάζει τους ώμους και τους γλουτούς.
Vicky StoukiComment