Το Λευκό του χειμώνα και πως θα το φορέσουμε!

Τι πιο stylish & trendy από το λευκό στην καρδιά του χειμώνα?  Το λευκό είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα της σεζόν καθώς μας θυμίζει το χιόνι που τόσο πολύ θέλουμε να χαρούμε!

Ένα λευκό κομμάτι μπορεί να είναι passepartout για κάθε outfit και με το κατάλληλο mix & match να δίνουν διαφορετικό στυλ και χαρακτήρα στο look μας.

Εμπνευσμένοι από τις προτάσεις του αγαπημένου μας pret a beaute δίνουμε εναλλακτικά looks με βασικό μας κομμάτι το λευκό. 

Συνδυάζουμε το αγαπημένο μας τζιν με ένα λευκό top και αξεσουάρ όπως κολιέ, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, την τσάντα ή τα παπούτσια που μας δίνουν έναν ξεχωριστό look!

Το ασπρόμαυρο look είναι ένας από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς για τα λευκά κομμάτια μας, που βέβαια μας χαρίζει ένα chic & stylish ξεχωριστό outifit

Χρησιμοποιούμε trendy accessories, όπως μία τσάντα με κρόσσια, ένα ζευγάρι μαύρα σουέτ ankle boots με χρυσές λεπτομέρειες, βραχιόλια ή δαχτυλίδια με μαύρες και χρυσές λεπτομέρειες για να δημιουργήσουμε ένα chic & trendy glamorous look!

Ένας πιο εναλλακτικός συνδυασμός είναι το mix & match με άλλα χρώματα και διαφορετικά patterns βάζοντας χαρούμενες και παιχνιδιάρικες πινελιές!  Τι και αν βρισκόμαστε μέσα στον χειμώνα?  Δημιουργούμε outfits γεμάτα χρώματα, είτε με μονόχρωμα κομμάτια ή με ρούχα που έχουν έντονα prints δίνοντας ένα ξεχωριστό ύφος στο κατά τα άλλα ήσυχο λευκό μας κομμάτι.  

Τολμάμε αυτό τον χειμώνα να πειραματιστούμε και να βάλουμε την προσωπική μας σφραγίδα κάνοντας ένα ακατάπαυστο mix & match έτσι ώστε να δημιουργούμε διαφορετικά looks!   

Vicky StoukiComment