Τα μυστικά για την επιλογή της τσάντας μας

Οι τσάντες είναι ένα από τα βασικά αξεσουάρ που ολοκληρώνουν και δίνουν ιδιαίτερο στυλ και χαρακτήρα στο outfit.  Όπως όλα τα κομμάτια που συμπληρώνουν το look μας έτσι και οι τσάντες ακολουθούν όλες τις τάσεις της μόδας. 

Η τσάντα που θα επιλέξουμε να κρατήσουμε μπορεί να απογειώσει το look μας.  Εάν έχουμε έναν ήσυχο συνδυασμό στα ρούχα και παπούτσια που φοράμε τότε είναι προτιμότερο να κρατήσουμε μία τσάντα που θα είναι έντονη σε χρώμα, σχέδιο ή υλικό.  Εάν πάλι το ντύσιμο μας είναι αρκετά έντονο τότε κρατάμε μία τσάντα πιο ουδέτερη έτσι ώστε να κρατάμε πάντα τις ισορροπίες.

Κρατάμε μία oversized τσάντα, μία τσάντα με leopard λεπτομέρειες που είναι μία από τις hot τάσεις, μία cross bag που είναι πολύ βολική για την έξοδο μας καθώς δεν χρειάζεται να την κρατάμε ή ένα clutch θα δώσει μία ξεχωριστή νότα στο βραδινό μας ντύσιμο.   Τολμάμε και κάνουμε δυναμικούς συνδυασμούς για να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό look και δεν ξεχνάμε πως η τσάντα είναι ένα ξεχωστώ κομμάτι που δεν χρειάζεται να ακολουθεί τα ρούχα ή τα παπούτσια μας.

  

Δείτε κάποιες από τις τσάντες που είναι τάση για αυτή την σεζόν στο παρακάτω photo gallery.

Οι παραπάνω τσάντες είναι από την νέα συλλογή των καταστημάτων Καλογήρου.   

 

Vicky StoukiComment