Έχεις σωματότυπο σωλήνα? Δες τα μαγιό που σε αναδεικνύουν!

Rectangle.jpg

 Σωλήνας:  Ο κορμός σου έχει τις ίδιες διαστάσεις, πιο συγκεκριμένα: οι ώμοι, το στέρνο, η μέση και οι γλουτοί σας είναι σχεδόν μία ευθεία γραμμή (έχουν το ίδιο άνοιγμα).  Τα άκρα σου είναι συνήθως πιο λεπτά από τον κορμό σου.  Χαρακτηρίζεται επίσης ως αθλητικός σωματότυπος. 

DO:

Striped swimsuit with bow - BSB Fashion

Striped swimsuit with bow - BSB Fashion

  • Είσαι αρκετά τυχερή διότι μπορείς να φορέσεις αρκετά σχέδια καθώς και μαγιό σε έντονα χρώματα και prints.  Μπορείς να παίξεις άφοβα συνδυάζοντας διαφορετικά κομμάτια κάτι που είναι trend τα τελευταία χρόνια.
  •  Μπορείς να φορέσεις τα περισσότερα ολόσωμα μαγιό.  Θα μπορούσες να φορέσεις ένα ολόσωμο μαγιό με ρίγες το οποίο είναι hot trend για το καλοκαίρι 2013!  Επέλεξε ολόσωμα μαγιό τα οποία αναδεικνύουν το σώμα σου δημιουργώντας καμπύλες και τονίζοντας την μέση σου.
  • Εάν η επιλογή σου είναι το μπικίνι τότε φόρεσε στράπλες ή τριγωνάκι με ενίσχυση σε σχέδια που δίνουν όγκο ώστε να τονίσουν το μπούστο σου και να δημιουργήσουν καμπύλες.Φόρεσε άφοβα σλιπ τα οποία έχουν πιέτες, φιόγκους και έντονα μοτίβα τα οποία θα δημιουργήσουν καμπύλες στους γλουτούς σου και θα αναδείξουν τα λεπτά πόδια σου.  Προτίμησε τα μαγιό που δένουν με λεπτά κορδόνια και με διαφορετικά σχέδια ώστε να δημιουργηθούν οπτικά πλούσιες καμπύλες στον κορμό σου.   
  • Φόρεσε άφοβα σλιπ τα οποία έχουν πιέτες, φιόγκους και έντονα μοτίβα τα οποία θα δημιουργήσουν καμπύλες στους γλουτούς σου και θα αναδείξουν τα λεπτά πόδια σου.  Προτίμησε τα μαγιό που δένουν με λεπτά κορδόνια και με διαφορετικά σχέδια ώστε να δημιουργηθούν οπτικά πλούσιες καμπύλες στον κορμό σου. 

MED Bandeau me esisxysi.

MED Bandeau me esisxysi.

MED Christin trigono me enisxysi

MED Christin trigono me enisxysi

DON’T:

  • Απέφυγε τα μονόχρωμα μαγιό σε παστέλ χρώματα και ήσυχα μοτίβα καθώς θα είναι αρκετά μονότονα και δεν θα δημιουργήσουν οπτικά καμπύλες.
  •  Τα μπικίνι χωρίς ενίσχυση δεν θα αναδείξουν το μπούστο σου, προτίμησε αυτά που προσδώσουν όγκο ώστε να διαφοροποιηθεί η μέση από τον υπόλοιπο κορμό.
  • Τα χαμηλοκάβαλα σλιπ τα οποία είναι αρκετά φαρδιά στο πλάι ή με φαρδιά και πολλά κορδόνια θα τονίσουν τον κορμό χωρίς να δημιουργήσουν τις επιθυμητές καμπύλες.  Το αποτέλεσμα που επιθυμούμε είναι να κόψουν οπτικά τον κορμό ώστε να δημιουργηθούν οι επιθυμητές καμπύλες.
Vicky StoukiComment