Μοναδικές Προτάσεις για το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς από τον Nassos Ntotsikas!

Logo Original Black.jpg

Έχουμε την χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε τις στιλιστικές συμβουλές και προτάσεις του Νάσου Ντότσικα για την ξεχωριστή βραδιά για κάθε γυναίκα το Ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Ευχαριστούμε πολύ και Καλή Χρονιά Νάσο!

 

Το πλεκτό φόρεμα αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση για το ρεβεγιόν γι΄ αυτό φέτος τολμήστε να φορέσετε ένα πλεκτό βραδινό και κλέψτε τις εντυπώσεις με την διαφορετικότητα σας!

 

Για μια κομψή, πιο κλασική εμφάνιση, επιλέξτε ένα μαύρο μάξι πλεκτό φόρεμα, ιδανικά με ανοικτή πλάτη ενώ οι πιο εναλλακτικές επιλέξτε ένα φόρεμα σε λευκές ή γκρί αποχρώσεις και συνδυάστε το με μυτερές γόβες ή ankle booties για πιο rock εμφάνιση. Ένα εντυπωσιακό statement κόσμημα θα ολοκληρώσει την εμφάνιση σας. Τα μεταλλικά χρώματα και οι λάμψεις, τόσο στα ρούχα όσο και στα αξεσουάρ, είναι σίγουρα μια καλή επιλογή για την βραδιά του ρεβεγιον.  Όμως προσέξτε, εάν επιλέξετε ένα φόρεμα σε μεταλλικό χρώμα ή με παγιέτες, μην το φορτώσετε με κοσμήματα και έντονα αξεσουάρ!

 

Οι πιο τολμηρές διαλέξτε μία φούστα με παγιέτες και συνδυάστε την με ένα απλό tank top και μία πλεκτή ζακέτα σε μεταλλικό χρώμα.

 

Υιοθετήστε την τάση των vagues για τα μαλλιά σας και ταιριάξτε τη με φυσικό μακιγιάζ τονίζοντας τα χείλη με ένα κόκκινο ή σκούρο μπορντό κραγιόν.

 

Τέλος, η καλύτερη συμβουλή είναι πάντοτε η ανάδειξη των δυνατών σας σημείων και όχι η κάλυψη των ατελειών!  Και ασφαλώς, το καλύτερο σας χαμόγελο και η θετική σας ενέργεια!

 

Καλή διασκέδαση και Καλή Χρονιά σε όλες! 

Vicky StoukiComment