Ο ΑΝΤΗΟΝΥ ΤΗUMY, το αγαπημένο παιδί του Pierre Berger, στο NGFL6

“Ο καλλιτέχνης επιβεβαιώνει την  αλληλένδετη σχέση της τέχνης με την ομορφιά,  μέσω  της ζωγραφικής, της γλυπτικής , του σχεδίου, του γραπτού λόγου και άλλων δημιουργικών εκφράσεων. Η σχέση αυτή λειτουργεί σαν μαγικός καθρέπτης. Απαθανατίζει το ωραίο, το κλέβει από τη φυσική φθορά του θανάτου και το διατηρεί ζωντανό, ανέγγιχτο από το πέρασμα του χρόνου…” γράφει ο Δημοσθένης Δαββέτας στο βιβλίο του «μόδα και μοντέρνα τέχνη».

Από την ποιητική συλλογή του Δημοσθένη Δαββέτα «O δρόμος του Ορφέα» από τις εκδόσεις Καλέντη, εμπνεύστηκε τις δημιουργίες του ο ταλαντούχος νέος σχεδιαστής Anthony Thumy, ιδιοκτήτης και creative director του brand MAISON SEVIGNE στο Παρίσι, και αγαπημένο παιδί του Pierre Berger ιδρυτή του οίκου του Yves saint Laurant, τις οποίες θα παρουσιάσει στο NGFL6 το Σάββατο 13/04 στον πολυχώρο ΑΘΗΝΑΙΣ, καθοδηγούμενος από τον creative director της διοργάνωσης Mιχάλη Πάντο.

Στο NGFL η μόδα και η τέχνη συναντιούνται και συνυπάρχουν αρμονικά για 6η συνεχή χρονιά.  Στο πλαίσιο του μοναδικού αυτού θεσμού στην Ελλάδα, ο σχεδιαστής Anthony Thumy θα εκθέσει το δικό του αποτύπωμα, σε ένα event που στόχο του έχει να αναδείξει το έργο των νέων δημιουργών και το ταλέντο τους και να τους φέρει σε επαφή με την αγορά εργασίας και το ευρύτερο κοινό. 

Μαζί με τον καθηγητή του κ. Δαββέτα και την κυκλοφορία του βιβλίου του στα ελληνικά εκείνες τις ημέρες, ο Αnthony θα παρουσιάσει 10 outfits που σίγουρα θα δώσουν μία άλλη πνοή στη βραδιά. Θα ανάψουν και πάλι τα φώτα της προσπάθειας της εταιρίας Stalexpo, που διοργανώνει το NGFL, για τη διεθνοποίηση του event  και την ανταλλαγή ταλαντούχων σχεδιαστών σε διεθνείς εκδηλώσεις.

Λίγα λόγια για τον Anthony Thumy 

Ευθύς, γεμάτος πάθος και σε διαρκή αναζήτηση, ο 28 χρονος σήμερα Anthony έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την ιδιαίτερη οπτική του και σχεδιαστική γραφή στην γαλλική σκηνή μόδας. 

Με έδρα του το Παρίσι, σχεδιάζει για την σύγχρονη, δυναμική γυναίκα, αντλώντας έμπνευση από την ιστορία. Αγαπημένο παιδί του Pierre Berger, ξεκίνησε το 2014 το προσωπικό του brand, MAISON SEVIGNE σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Website: ngfl.gr |Facebook: ngfl.gr | Instagram: ngfl.gr

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Με άρωμα της ερήμου Sedona στην Αριζόνα πραγματοποιήθηκε το exclusive Press Preview της συλλογής H&M STUDIO S/S 2019

Next
Next

Ένας ξεχωριστός διαγωνισμός για ανερχόμενους δημιουργούς μὀδας από το NGFL