Τα Βραβεία CFDA Fashion Awards 2018 σε συνεργασἰα με τη SWAROVSKI

Η Swarovski και το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA) γιόρτασαν τους νικητές και τους τιμώμενους των βραβείων CFDA Fashion Awards 2018 τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου, στο Μουσείο Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Φέτος είναι η 17η συνεχή χρονιά συνεργασίας της  Swarovski με το CFDA για τα αναγνωρισμένα βραβεία. Η οικοδέσποινα της τελετής ήταν η Issa Rae, το αστέρι της επιτυχίας του HBO "Insecure". Ηθοποιός, συγγραφέας και διευθύντρια, η Issa Rae επέλεξε ένα ειδικά σχεδιασμένο Pyer Moss μπλε φόρεμα με χειροποίητο πλέγμα κεντημένο με 180.000 μπλε και διάφανα κρύσταλλα Swarovski. Η Rae ήταν επίσης η πρώτη γυναίκα που φιλοξένησε τα βραβεία από το 2009. 

Η Karlie Kloss παρουσίασε το βραβείο Swarovski Ανερχόμενου Ταλέντου που δόθηκε στον Sander Lak για το Sies Marjan. Θα του δοθεί επίσης αξιοσημείωτη οικονομική υποστήριξη από τη Swarovski καθώς και η παραχώρηση πολλών και καινοτόμων κρυστάλλων της εταιρείας.

Η Diane von Furstenberg βραβεύτηκε με το Βραβείο Swarovski για Θετική Αλλαγή από τον μαθητή Delaney Tarr του σχολείου Parkland. Το βραβείο τιμά ένα άτομο στην αμερικανική βιομηχανία μόδας που έχει επηρεάσει θετικά τις αμερικανικές κοινότητες και έχει βελτιώσει την ευημερία των άλλων.

Η Nadja Swarovski, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Swarovski, δήλωσε: «Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Swarovski και το CFDA συνεργάστηκαν για να αναγνωρίσουν τα ταλαντούχα μυαλά της βιομηχανίας μας στα CFDA Fashion Awards. Έχοντας την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε την αλλαγή και την εξέλιξη της αμερικανικής βιομηχανίας μόδας τις τελευταίες δύο δεκαετίες υπήρξε αληθινή έμπνευση και τιμή». Και συνέχισε: «Στο μυαλό μου γιορτάζουμε τη μόδα όχι μόνο στην ατόφια μορφή της δημιουργίας όμορφων υφασμάτων που μας κοσμούν, αλλά ως μια πραγματική αντανάκλαση του πνεύματος των καιρών. Είναι σημαντικό να υπενθυμίζουμε, ότι επηρεάζουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που απλά «είναι στη μόδα», καθώς η ίδια η μόδα αποτελεί σημαντική διέξοδο της προσωπικής έκφρασης και εσωτερικής ενδυνάμωσης του κάθε ανθρώπου». 

Το εύρος και το βάθος του ταλέντου που τιμάται στα CFDA Fashion Awards είναι η τέλεια απόδειξη ότι η αμερικανική μόδα είναι μια παγκόσμια δύναμη", δήλωσε ο Steven Kolb, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CFDA. "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Nadja Swarovski και τη Swarovski για τη συνεχή στήριξη των CFDA Fashion Awards και της αμερικανικής μόδας".

Περίπου 2 εκατομμύρια κρύσταλλα Swarovski έλαμψαν εκείνο το βράδυ σε κομμάτια όπως ένα κρυστάλλινο γλυπτό, ένα κρυστάλλινο βάθρο, επιτραπέζια διακόσμηση και πολλά άλλα. Κάθε επισκέπτης έλαβε ένα Swarovski crystal fashion patch περιορισμένης έκδοσης. Οι Nadja Swarovski, Jason Wu, Kenneth Cole, Rosie Assoulin και Tabitha Simmons σχεδίασαν patches που είναι διαθέσιμα για αγορά σε πέντε τοποθεσίες Swarovski στη Νέα Υόρκη μέχρι τις 14 Ιουνίου, με το 100% των εσόδων να επωφελούνται από το Ίδρυμα CFDA.

 

RED CARPET DRESSING:

Η οικοδέσποινα Issa Rae φόρεσε ένα ειδικά σχεδιασμένο Pyer Moss μπλε φόρεμα με χειροποίητο πλέγμα κεντημένο με 180.000 μπλε και διάφανα κρύσταλλα Swarovski.

Η Kaia Gerber φόρεσε κολάν από κρύσταλλα Swarovski και μια τσάντα φτιαγμένη με κρύσταλλα Swarovski του ALEXANDER WANG από τη συλλογή Fall Winter 2018.

Η Joan Smalls φόρεσε σκουλαρίκια Swarovski και μία κρυστάλλινη χειροπέδα από τον Brandon Maxwell.

Η Nadja Swarovski και η Martha Hunt φόρεσαν κοσμήματα Atelier Swarovski Fine Jewelry Collection. Η Martha ενσωμάτωσε επίσης κρύσταλλα Swarovski στο μακιγιάζ της.

Η Karlie Kloss φόρεσε Atelier Swarovski by Jason Wu και η Camila Mendes φόρεσε Atelier Swarovski by Iris Apfel.

CFDA

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής Inc. (CFDA) είναι ένας μη κερδοσκοπικός εμπορικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1962 με την ιδιότητα του μέλους των περισσότερων από 500 κορυφαίων αμερικανικών γυναικών, ανδρικών, κοσμημάτων και αξεσουάρ. Εκτός από τη φιλοξενία των ετήσιων CFDA Fashion Awards, η οργάνωση είναι ιδιοκτήτρια του Ημερολογίου της μόδας και είναι ο διοργανωτής του επίσημου περιοδικού Fashion Week της Νέας Υόρκης. Προσφέρει επίσης προγράμματα που υποστηρίζουν την επαγγελματική ανάπτυξη και υποτροφίες. Η υποστήριξη των μελών παρέχεται μέσω της ομάδας στρατηγικών εταιρικών σχέσεων, μιας ομάδας εταιριών υψηλού προφίλ που προσφέρουν στους σχεδιαστές στρατηγικές ευκαιρίες. Το Ίδρυμα CFDA, Inc. είναι ένας ξεχωριστός μη κερδοσκοπικός οργανισμός που κινητοποιεί την ιδιότητα του μέλους για την άντληση κεφαλαίων για φιλανθρωπικούς σκοπούς και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών.

 

Swarovski

Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. 

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Η επιχείρηση Swarovski Crystal Business διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 3.000 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 27.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2017. 

Η Swarovski Crystal Business μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2017, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους περίπου 3,5 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 32.000 εργαζομένους. 

Αναπόσπαστο μέρος της κληρονομιάς της Swarovski αποτελούσε ανέκαθεν η υπευθυνότητα που διέπει τις σχέσεις της με τους ανθρώπους και τον πλανήτη, η οποία έχει πλέον ενσωματωθεί στην ισχυρή παγκόσμια φιλοσοφία βιωσιμότητας της εταιρείας. Επιπρόσθετα, το παγκόσμιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Σχολείο του Νερού της Swarovski το έχουν παρακολουθήσει 500.000 παιδιά στους μεγαλύτερους ποταμούς του κόσμου, και το Ίδρυμα Swarovski, το οποίο συστάθηκε το 2013, με το έργο του υποστηρίζει τον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα, προάγει τα δικαιώματα και την ευημερία των γυναικών και των παιδιών και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους, επιτυγχάνοντας θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

 

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Η MIGATO ήταν επίσημος υποστηρικτής στο λαμπερό πάρτυ της Roberto Cavalli Vodka στη Μύκονο

Next
Next

#Giveaway ‼️ Gift Card αξίας 50€ για #online αγορές στο #eshop της #Sugarfree❣️