Η CONCEPT Communication Strategies ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την έναρξη της νέας ιδιαίτερα σημαντικής συνεργασίας της με την COTY Consumer Beauty Greece

H COTY Consumer Beauty Greece ανέθεσε στην CONCEPT PR την εφαρμογή της Στρατηγικής Επικοινωνίας για την αγορά της Ελλάδας για ολόκληρο το brand portfolio, το οποίο περιλαμβάνει: Max Factor, Rimmel, Bourjois και Sally Hansen για τον τομέα Colors Cosmetics; Koleston, WellaFlex και New Waves για τον τομέα Hair Retail και  Adidas, Playboy, 007, Nautica, Katy Perry και Guess για τον τομέα Body Care και Mass Fragrances.  

Η Cecile Divisionali, Γενική Διευθύντρια της COTY Consumer Beauty για την Ιταλία και την Ελλάδα, δήλωσε "Η CONCEPT PR είναι μία Ελληνική εταιρεία δημοσίων σχέσεων που αναγνωρίζει και κατανοεί απόλυτα τη δυναμική την τοπική αγορά.  Χάρη στον επαγγελματισμό της στον τομέα της επικοινωνίας και στην τεχνογνωσία της στον χώρο της ομορφιάς, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα διαφοροποιήσει τα brands μας εξασφαλίζοντας την επιτυχημένη και στοχευόμενη προβολή τους. Η CONCEPT PR είναι ένας πολύ εξειδικευμένος και αξιόπιστος συνεργάτης που θα συμβάλει ενεργά στην επιτυχία και την ανάπτυξη των brands της COTY Consumer Beauty στην Ελληνική αγορά.”

Η Γιώτα Χουλιαρά, Managing Director της CONCEPT PR, αναφέρει "Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη της συνεργασίας μας με την COTY Consumer Beauty. Είναι εξαιρετικά τιμητικό για εμάς  που η COTY επέλεξε να μεταφέρει όλο το brand portfolio του τμήματος Consumer Beauty στην εταιρία μας. Θα προσφέρουμε με αφοσίωση υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών”.

Καλή Επιτυχία CONCEPT Communication Strategies στην νέα σας συνεργασία!