Χρυσή η Athens Xclusive Designers Week!

Η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week διακρίθηκε ως το καλύτερο Fashion Event της χρονιάς, κατακτώντας το Gold Award στο θεσμό των Events Awards 2017!

Κατά τη διάρκεια της φαντασμαγορικής διοργάνωσης των Events Awards 2017,  που πραγματοποιήθηκε χθες 22 Ιουνίου 2017 στον Ιππόδρομο Αθηνών στο Μαρκόπουλο, η Athens Exclusive Designers Week και η εταιρία παραγωγής της, K. Papathanasiou- Sound & Visual, απέσπασαν το Gold Award στην κατηγορία Thematical Events/Εκδήλωση Μόδας, για τη διοργάνωση της εβδομάδας μόδας που διεξάγεται δύο φορές το χρόνο στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η Athens Xclusive Designers Week διανύει το 10ο έτος από την ίδρυσή της και πρωταρχικός της στόχος ήταν και παραμένει η ανάδειξη και προώθηση της Ελληνικής μόδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Στην Athens Xclusive Designers Week κάθε φορά συμμετέχουν καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας, επίτιμοι προσκεκλημένοι οίκοι μόδας από τον εξωτερικό, ενώ παράλληλα είναι  η διοργάνωση που έχει ιδρύσει τον επίσημο θεσμό ανάδειξης νέων σχεδιαστών, τα New Designers Awards.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες της στα social media:  www.axdw.gr    facebook.com/axdweek    twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek     instagram.com/axdweek   pinterest.com/axdweek