Η Oysho καλωσορίζει το καλοκαίρι με ένα νέο αθλητικό γεγονός εμπνευσμένο από το Surf!

Το Oysho Surf’s Up είναι το νέο αθλητικό γεγονός της Oysho εμπνευσμένο από την τελευταία τάση προπόνησης: τη χρήση μίας σανίδας του σερφ για προσομοίωση αυτού του αθλήματος και των απαιτήσεών του χωρίς να χρειάζεται νερό.

Η νέα αυτή τεχνική, η οποία γεννήθηκε στην Αμερική πριν από μερικά χρόνια, συνδυάζει την κλασική γυμναστική με το σερφ και έχει σχεδιαστεί για να γυμνάζει ταυτόχρονα τη δύναμη και την ισορροπία και να έχει οφέλη για την καρδιά ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει την ευκινησία, την αντοχή και τη σταθερότητα.

Η περιοδεία του Oysho Surf’s Up θα επισκεφτεί την Βαρκελώνη (20 Μαΐου), τη Λισαβόνα (26 Μαΐου), το Παρίσι (22 Ιουνίου) και την Αθήνα (30 Ιουνίου) με τη συμμετοχή τεσσάρων επαγγελματιών από τον κόσμο του σερφ σε παγκόσμια κλίμακα: των Lucía Martiño, Teresa Almeida, Victoria Vergara και της Ευαγγελίας Τσιορλίδα.

Η πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη το Σάββατο στις 20 Μαΐου στο La Corsa Nàutica, στη περιοχή Port Olímpic.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στην εκδήλωση θα ξεκινήσουν την Τετάρτη στις 10 Μαΐου στα κοινωνικά δίκτυα της Oysho.

 

Η κολεξιόν SS 2017

Η νέα κολεξιόν της Oysho για αυτό το καλοκαίρι έχει εμπνευστεί από τους τροπικούς παραδείσους και την άσκηση του σερφ για να παρουσιάσει μία πολύχρωμη εμπριμέ κολεξιόν με φωτεινές, μονόχρωμες, σατέν πινελιές και πράσινα χρώματα που κάνουν αυτή την κολεξιόν απαραίτητη για φέτος το καλοκαίρι.

Οι πρέσβειρες της Oysho Surf’s Up

Η Lucía Martiño άρχισε να κάνει σερφ στις παραλίες της Αστούριας σε ηλικία έντεκα χρονών και είναι τρεις φορές πρωταθλήτρια Ισπανίας στο σερφ. Επίσης, έφτασε στην 45η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του γυναικείου πρωταθλήματος στο σερφ.

Στα 22 της χρόνια, η Teresa Almeida κατέχει ήδη τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας του bodyboard. Επίσης, αυτή η Πορτογαλέζα κατέχει τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Με καταγωγή από την Ισπανία, η Victoria Vergara αποτελεί αυτή τη στιγμή μέλος του World Long Board Championship tour, και κατέχει την 13η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και την 2η στην Ευρωπαϊκή.

Η Ευαγγελία Τσιορλίδα συνδυάζει το επάγγελμά της ως αθλητικογράφος με το μεγάλο της πάθος, το σερφ.  Η Ευαγγελία συνδυάζει το επάγγελμά της στην ελληνική τηλεόραση με τη συμμετοχή σε τουρνουά και εκδηλώσεις που σχετίζονται με τον κόσμο του αθλήματος.

#oyshosurfsup

OYSHO.COM