Ο 21ος Διαγωνισμός MISS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ με θέμα “Save Water” στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Στα τέλη Ιουνίου στρέφονται  στην Ελλάδα τα φώτα του ενδιαφέροντος γύρω από τον διαγωνισμό ΜISS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,  μιας μεγάλης παγκόσμιας διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.
 

H πόλη του Λουτρακίου και πιο συγκεκριμένα το WYNDHAM POSEIDON LOUTRAKI Hotel θα  φιλοξενήσει στις 30 Ιουνίου 2017 τον 21o Παγκόσμιο  διαγωνισμό  ομορφιάς και  τουρισμού ΜISS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ αφιερωμένος στην προστασία του «Νερού» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Ελλάδα.

Oi 25 Πρέσβειρες Ομορφιάς & Τουρισμού εκλεγμένες

ΜISS ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ από κάθε γωνιά  του πλανήτη θα  έρθουν Ελλάδα και σε μία «γεμάτη» περίοδο 20 ημερών με καθημερινές  δραστηριότητες ανά την Ελλάδα και οι  προσκεκλημένοι, δημοσιογράφοι και θεατές, θα δημιουργήσουν φωτογραφικό περιεχόμενο στα κοινωνικά δίκτυα που εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 2 εκατομμύρια αναφορές (impressions), τόσο για τις εκδηλώσεις όσο και για τον Τουρισμό τις μαγευτικές περιοχές και την φιλοξενία της χώρας μας μέσω του Facebook & του Instagram, στέλνοντας ¨ΕΙΚΟΝΑ” σε όλες τις χώρες του πλανήτη.

Πρόγραμμα

14 -15 Ιουνίου Αθήνα ΑΦΙΞΕΙΣ

16-17-18    Ιουνίου  ΜΥΚΟΝΟΣ

19Ιουνίου  ΑΘΗΝΑ  ΒΙΚΙΝΙ party  WYNDHAM GRAND

20Ιουνίου  Αθήνα  Κολονάκι FASHION DAY

21Ιουνίου  Αθήνα  MEDIA NightWYNDHAM GRAND

22Ιουνίου  Κατερίνη fashion day

23Ιουνίου  Παραλία Κατερίνης ΒEACH PARTY

25Ιουνίου  Κολινδρος Festival Κερασιού

26Ιουνίου  Μετεωρα 

27Ιουνίου  Λάρισα  fashion day

29Ιουνίου  Λουτράκι

30Ιουνίου  Λουτράκι ΜISS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

2-3Ιουλίου  Μύκονος  BEACH & FUN

5     Ιουλίου  Αθήνα  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Χορηγοί

EOT – WYNDHAM GRAND – WYNDHAM POSEIDON –CITROEN -  AVIN - GOODY’S – ZINAS- WHITE GLO-DAVIDOFF –GRECO STROM - BLUE STAR FERRIES–CARROTEN – BIOTEN.

www.miss-tourism-planet.gr