Η Έλενα Γεωργανά αποχωρεί από τη Γενική Διεύθυνση της SWAROVSKI HELLAS

Η Έλενα Γεωργανά αποχωρεί από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Swarovski Hellas έπειτα από 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία. H κα. Γεωργανά ξεκίνησε την πορεία της στην Swarovski Hellas ως Οικονομική Διευθύντρια και αργότερα τέλεσε χρέη Αναπληρώτριας Εμπορικής Διευθύντριας.

«Μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην εταιρεία, ήρθε ο καιρός να προχωρήσω σε νέες προκλήσεις, ώστε να συνεχίσω να αναπτύσσω τον εαυτό μου και τη δημιουργικότητά μου» δήλωσε σχετικά η κα. Έλενα Γεωργανά προσθέτοντας: «Θα ήθελα να εκφράσω σε όλους τους συνεργάτες μου ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για την άψογη συνεργασία και τη συναρπαστική πορεία».

Η διοίκηση του Ομίλου Swarovski ευχαριστεί θερμά την Έλενα για τη σημαντική συνεισφορά της τα τελευταία χρόνια στην κερδοφόρα ανάπτυξη της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο, και της εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της προσωπικά και επαγγελματικά εγχειρήματα. Από την 1η Απριλίου, τη θέση της κα. Γεωργανά αναλαμβάνουν, με έδρα την Ισπανία, ο Jose Miguel Seijo για Οικονομικά ζητήματα και η Tatiana Santamaria για Εμπορικά θέματα. Συνεπώς, η ομάδα της Swarovksi Hellas θα αναφέρεται απ’ ευθείας στο cluster της Ισπανίας.