Μία καταπληκτική βραδιά εγκαινίων για το νέο κατάστημα gino hairandmore στο Κολωνάκι!

Ο όμιλος gino hairandmore εγκαινίασε έναν νέο χώρο ομορφιάς και περιποίησης των μαλλιών στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Σέκερη 3 στο Κολωνάκι. Το παρών έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα του δημοσιογραφικού, του επιχειρηματικού και του καλλιτεχνικού χώρου.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στους χώρους του νέου καταστήματος, απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ, υπό τους ήχους της Deep House μουσικής. 

Η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, η παροχή αξιόπιστων και μοναδικών στον χώρο της κομμωτικής υπηρεσιών καθώς και η προσήλωση στην μόδα και την υψηλή αισθητική είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που έχουν καθιερώσει τα κομμωτήρια gino hairandmore ως την νούμερο ένα επιλογή για τα catwalk και τα lookbook κορυφαίων σχεδιαστών και το hairstyling πρωταγωνιστών σε θέατρο και σινεμά.

Η φιλοσοφία των gino hairandmore είναι πάντα κάτι περισσότερο από τα μαλλιά και ο νέος χώρος της οδού Σέκερη αναδεικνύει με την minimal αισθητική του όλα εκείνα που  40 χρόνια+ καθιέρωσαν το brand που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του προς το μέλλον.

40 χρόνια gino hairandmore, 40 χρόνια δημιουργίας με επίκεντρο εσένα!

O Artistic Director του gino hairandmore Κολωνακίου Αλέξανδρος Λιακός και ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του ομίλου Gino Bouras με την Αntonella Cuellar και τον Γιάννη Ρουσουνέλο του συγκροτήματος KINGS

Ο στυλίστας Δημήτρης Γραμματικογιάννης και το μοντέλο Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

Η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ Μάγκυ Χαραλαμπίδου

Η Brand Director της L’Οreal Μαρία Κοράλη και η Director της Estetica Hellas Φρύνη Λάτου