Στη τελική ευθεία για το NGFL2 την Κυριακή 19 Μαρτίου!

Την Κυριακή 19 Μαρτίου το ΝGFL2, ανοίγει τις πύλες του Παλαιού Χρηματιστηρίου και υποδέχεται τον εμπορικό κόσμο και όχι μόνο, προκειμένου να παρουσιάσει τη φρέσκια, καινούρια και ταλαντούχα νέα γενιά σχεδιαστών μόδας.

Πολλοί οι έμποροι, οι σχεδιαστές και οι δημοσιογράφοι που επιβεβαιώνουν την παρουσία τους την Κυριακή στο Χρηματιστήριο. Το NGFL τείνει να χαρακτηριστεί ένα διαφορετικό αλλά με πολύ ενδιαφέρον εμπορικό ραντεβού.

Όλα βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι 16 σχεδιαστές τελειοποιούν τις δημιουργίες τους και φροντίζουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Είναι έτοιμοι να δείξουν ο καθένας  από την πλευρά του τη τάση για το φθινόπωρο –χειμώνα του 2018 μέσα από το πρίσμα της δικής τους ματιάς, που βλέπει την μόδα με ένα διαφορετικό στυλ.

Θα παρουσιαστούν και κάποιες συλλογές resort με μαγιό οι οποίες έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα καταστήματα παγκοσμίως.

Εχθές 15 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η  γνωριμία των σχεδιαστών με τους χορηγούς και τους δημοσιογράφους στο Sq Bar. Ο κόσμος απόλαυσε τα διάσημα cocktail του bar και σε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα έβαλαν όλοι την ενέργεια τους και έδωσαν τις ευχές τους για καλή επιτυχία. Οι συμμετέχοντες, πολλοί χορηγοί επικοινωνίας και δημοσιογράφοι από άλλα μέσα, καθώς και αρκετές όμορφες και επώνυμες παρουσίες τίμησαν  την βραδιά. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής έχει διαμορφωθεί ως εξής:

GROUP A 15:00

Welcome drink by BIANCO NERO

·   Bold & Locked

·   Las Zebras by Eva Gounari + ●  Sheepcount felt design (ΜΑΝΤΗΛΙΑ)

·   Yvonni Dosta + ● Marivee, Vasiliki Rousou (ΤΣΑΝΤΕΣ + ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ)

 

·   Selalmatzidi

·   Christangelos

·   Nymphe, Valia Georgiadi & Lilian Sophie (ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ + ΟΠΤΙΚΑ)

·   Theom

Light Lunch by TAMARIND

GROUP B 18:00

·   Bou – Bou by Natassa Tantoula

·   Ordoulidis

Spirits by Vikos & sweets by Ziapas

·   Nella Ioannou & Lilian Sophie (ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ + ΟΠΤΙΚΑ)

·   Simply fes, Elena Filippidou

Ice cream Δεληολάνης

·   Prince Erotokritos

·   Yiotina De La Grammatika

Cocktails by SQ BAR
 

Creative direction
Μιχάλης Πάντος