Η American Eagle Outfitters έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Στο κέντρο της πόλης, στο πολυκατάστημα notos, η American Eagle Outfitters θα ανοίξει τις πόρτες του 1ουκαταστήματός της στην Θεσσαλονίκη και του 4ου στην Ελλάδα.

Τα εγκαίνια  θα πραγματοποιηθούν  στις 23 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στο ισόγειο του πολυκαταστήματος notos.

Για να γιορτάσουμε το άνοιγμα του νέου καταστήματος δημιουργήσαμε μια πρωτότυπη digital καμπάνια δίνοντας το λόγο σε νέα παιδιά  που ζουν και δραστηριοποιούνται   στη Θεσσαλονίκη. Kάθε μέρα και για τις επόμενες 10 μέρες ξεκινά ένα μοναδικό countdown με 10 βίντεο όπου πρωταγωνιστούν νέοι Θεσσαλονικείς που μας εμπνέουν με την αισιοδοξία, την ενέργεια και το πάθος τους”

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι  Μάριος Κωνσταντινίδης-Chef & Ζαχαροπλάστης,  οι Dubfaze-Dj’s,  Κίκα Λεχούντοβα Ζαχαριάδου- μοντέλο & ηθοποιός, Όλγα Γρηγοριάδου-Pilates Instructor, Μαργαρίτα Ελαμίν- Fashion Blogger, Σίσσυ Κυριακού- Instagram Influencer & Fashion Blogger, Ζωή Καραμάνογλου-Φοιτήτρια, Ηλίας Μαυρόβας-artist & pattern designer, Γιώργος Κούλανδρος-Μοντέλο & Fashion blogger. Η ενέργεια γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας MINDS στα πλαίσια της νέας   δυναμικής  καμπάνιας του brand,  #WeAllCan, που δίνει φωνή στους νέους και αναδεικνύει την ελεύθερη έκφραση

Μείνετε συντονισμένοι στα Social Media

Καταστήματα :

Αθήνα  The Mall Athens, τηλ: 210 619720

Πολυκατάστημα notos, τηλ: 210 3245811

Ερμού 22 τηλ: 211 1887250

Θεσσαλονίκη ¨Πολυκατάστημα notos, Μητροπόλεως 31 Τηλ 2310 366600

Ιστοσελίδα: www.americaneagle.gr

Facebook: www.facebook.com/americaneaglegreece

Instagram: americaneaglegr