30 χρόνια FREZYDERM Μια επιτυχημένη πορεία «made of stars»!

Η FREZYDERM, μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες σχεδιασμού, παραγωγής και διακίνησης δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας σε Ελλάδα και εξωτερικό και το γιόρτασε με μια ξεχωριστή εκδήλωση, αφιερωμένη στους εργαζόμενους και στους συνεργάτες της.

Με δημιουργικό concept FREZYDERM ”, η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε 21 Δεκεμβρίου 2016, ήταν εμπνευσμένη από την λαμπερή πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια. O μοναδικής αισθητικής χώρος του Μουσείου Βορρέ μεταμορφώθηκε ειδικά για την εκδήλωση σε ένα σκηνικό βγαλμένο από αστέρια, εντυπωσιάζοντας τους καλεσμένους, που τίμησαν με την παρουσία τους τα 30α γενέθλια της FREZYDERM.

Εργαζόμενοι, συνεργάτες αλλά και εκπρόσωποι ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και να μάθουν περισσότερα για τα επιτεύγματα της εταιρείας, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσαν οι ομιλίες των δύο αφοσιωμένων «καπετάνιων» που βρίσκονται στο τιμόνι της επιτυχημένης πορείας και υιών του ιδρυτή της, κ.κ. Ιωάννης και Ευθύμιος Αναστασίου, οι οποίοι μοιράστηκαν στιγμές από τα πρώτα βήματα της εταιρείας.

 

Η FREZYDERM ιδρύθηκε το 1986 από τον Αναστάσιο Αναστασίου με όραμα την εγκαθίδρυσή της στην παγκόσμια αγορά έχοντας ως γνώμονα την καινοτομία, την πρωτοπορία και την ποιότητα των προϊόντων της. Θεμελιωμένη στις οικογενειακές αξίες της φροντίδας και του σεβασμού προς τον άνθρωπο, η φιλοσοφία της εταιρείας έγκειται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων με αυστηρά φαρμακευτικά κριτήρια για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ανθρώπου.

Έχοντας ξεκινήσει με μόλις τρεις εργαζομένους και τρεις κωδικούς και παρά τις αυξημένες προκλήσεις, η FREZYDERM έμεινε πιστή στο όραμα της και κατάφερε σύντομα να αναδειχθεί σε μια από τις ταχέως αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες, καταγράφοντας μια πορεία «φτιαγμένη από αστέρια»!

Πέρα από τα 223 προϊόντα της, τα «αστέρια» που κάνουν τη FREZYDERM τόσο ξεχωριστή είναι οι άνθρωποι της: μια μεγάλη οικογένεια 197 υπάλληλων και εκατοντάδων συνεργατών, που καθημερινά ο καθένας από αυτούς δίνει τον καλύτερό τους εαυτό, πρεσβεύοντας τις αξίες της εταιρείας, προκειμένου να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα στις καταναλωτές.

Αναγνωρίζοντας την προσφορά των ανθρώπων της, η FREZYDERM, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τίμησε τρία ξεχωριστά «αστέρια» που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με την ιστορία της εταιρείας. Συγκεκριμένα, ο κ. Δημήτριος Ζουζούνης, διακρίθηκε για την πολυετή επαγγελματική του σταδιοδρομία στο τμήμα Συσκευασίας του εργοστασίου, την οποία και ολοκληρωσε το 2004. Ο κ. Χρήστος Δόδουρας, που σήμερα κατέχει τη Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων του Χονδρεμπορίου βραβεύθηκε ως ο παλαιότερος εν ενεργεία υπάλληλος, με το βιογραφικό του να καταγράφει μια 25η πορεία στη FREZYDERM. Τέλος, η κ. Ιφιγένεια Τσανάκα, R&D Supervisor, έλαβε τιμητική βράβευση για το 30ετές έργο της και τη συμβολή της στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη πολυάριθμων καινοτόμων προϊόντων.  

 

Οι καλεσμένοι γιόρτασαν τα «γενέθλια» της εταιρείας με ένα μοναδικό πάρτι και ευχήθηκαν για ακόμα πιο λαμπερές επιτυχίες!