Οι Χριστουγεννιάτικες Δράσεις της FREZYDERM για καλό σκοπό!

Φέτος τα Χριστούγεννα η FREZYDERM υλοποίησε 4 γιορτινές δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, χαρίζοντας χαμόγελα τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους!

Φέτος τα Χριστούγεννα η FREZYDERM υλοποίησε 4 γιορτινές δράσεις στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, χαρίζοντας χαμόγελα τόσο σε μικρούς όσο και σε μεγάλους!

Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, Santa Claus Kingdom όπου η FREZYDERM είχε τη χαρά να δώσει την ευκαιρία σε 100 παιδάκια  από τα ιδρύματα Χαμόγελο Του Παιδιού, η Κιβωτός Του Κόσμου και το Ίδρυμα Χατζηκώνστα να παίξουν απεριόριστα με τα παιχνίδια του πάρκου αλλά και να επισκεφτούν τον ειδικά  διαμορφωμένο χώρο της FREZYDERM αφιερωμένο στη Στοματική Υγιεινή, το μαγικό Candy Bar SensiTeeh Kids by FREZYDERM για να μάθουν μέσα από ευχάριστα διαδραστικά παιχνίδια πώς να φροντίζουν τα δοντάκια τους για να παραμείνουν υγιή και λαμπερά!

Η δεύτερη δράση αποτέλεσε έκπληξη για τους μικρούς μας φίλους! Ο Άγιος Βασίλης που ήρθε υπό την αιγίδα της Φιλανδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Santa Claus Kingdom και το Ίδρυμα Ελπίδας,  επισκέφτηκε τα 120 παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα Ελπίδα και μοίρασε  δώρα FREZYDERM με προϊόντα των αγαπημένων σειρών Baby Line, εξειδικευμένη σειρά για τη φροντίδα της βρεφικής επιδερμίδας, Sensitive Kids και SensiTeeth Kids για τη φροντίδα της παιδικής ευαίσθητης επιδερμίδας και τη στοματική υγιεινή αντίστοιχα.

Για την τρίτη δράση, ο Άγιος Βασίλης της FREZYDERM επισκέφτηκε τρία ιδρύματα – το Κυνοσάργους Παιδική Στέγη, τον παιδικό σταθμό Οι Φίλοι Του Παιδιού και το Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο. Γνώρισε, έπαιξε και μοίρασε μοναδικά δώρα FREZYDERM σε 120 παιδιά  ηλικίας από 3 ετών και άνω, από τις εξειδικευμένες σειρές Sensitive Κids & SensiTeeth Kids για τη φροντίδα της παιδικής ευαίσθητης επιδερμίδας και τη στοματική υγιεινή αντίστοιχα,  και ένα υπέροχο παραμύθι με ζωγραφιές και ξυλομπογιές όπου τα παιδιά μαθαίνουν με ευχάριστο τρόπο για τη καθημερινή υγιεινή και φροντίδα του σώματος.

H τέταρτη δράση πραγματοποιήθηκε από τους υπαλλήλους της FREZYDERM,οι οποίοι συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στην Κιβωτό του Κόσμου τσάντες με βασικά είδη διατροφής, λάδι, φρούτα και γλυκά.

Η FREZYDERM και φέτος τις γιορτές ήταν κοντά στα παιδιά και στα ιδρύματα, παρέχοντας προϊόντα προσωπικής περιποίησης προκειμένου να βοηθήσει αλλά και να μεταδώσει στους λιλιπούτειους φίλους της πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουν τη προσωπική τους υγιεινή και να φροντίζουν τα δοντάκια τους, διατηρώντας τα λαμπερά και υγιή κάθε μέρα!