Η Women’ Secret για ακόμη μια φορά επιλέγει την Elsa Pataky ως πρωταγωνίστρια της καμπάνιας Φθινόπωρο-Χειμώνας 2017 για να παρουσιάσει τη συλλογή Limited Edition!

Η  ισπανική μάρκα, ηγέτης στα γυναικεία εσώρουχα, Women’  Secret,  μας αιχμαλωτίζει ξανά με ένα πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο: με μια κομψή και διασκεδαστική ταινία εμπνευσμένη από τα κλασσικά φιλμ νουάρ του αμερικανικού σινεμά. Σε αυτή τη νέα καμπάνια που ονομάζεται «Wanted», θα ανακαλύψουμε την σαγηνευτική, δυναμική και συναρπαστική προσωπικότητα της Elsa.

Με σκηνοθέτη την Paula Ortiz, η ταινία παρουσιάζει το πάθος και την οξύνοια της ηθοποιού καθώς και των συνεργών της, σε μια περιπέτεια που αιχμαλωτίζει και υπόσχεται να μεταφέρει τον θεατή σε έναν ελκυστικό κόσμο όπου η Elsa και οι φίλοι της ζουν με τους δικούς τους όρους.

Πρεμιέρα της ταινίας: 2 Νοεμβρίου

#WANTEDWS

Λίγα λόγια για την ELSA PATAKY

Πέρυσι, η Elsa Pataky, πρωταγωνίστησε στο musical «We are sexy women» της Women’ Secret, to 2015 στο βίντεο κλιπ “I’m so excited” και το 2014 στην fashion ταινία «Dark Seduction». Φέτος, η Elsa θα είναι και πάλι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand. Η ηθοποιός μεταμορφώνεται σε μια femme fatale που, μαζί με τους σαγηνευτικούς συνενόχους της στο έγκλημα, στέλνει ένα διασκεδαστικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

Η   Elsa ανακάλυψε το ταλέντο της στην υποκριτική χάρη στον παππού της που ήταν και εκείνος ηθοποιός. Προς τιμήν του, η Elsa, πήρε το επώνυμο της μητέρας της για να ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός! Για χρόνια, η Elsa αφιερώθηκε στις σπουδές της στις δραματικές τέχνες και τη δημοσιογραφία. Η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο έγινε με την εταιρία του Ángel Gutiérrez και στη συνέχεια, έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στη νεανική σειρά “Al salir de clase”. Ήταν η πρώτη φορά που η καριέρα της έκανε το άλμα στη μεγάλη οθόνη.

Στην Ισπανία, η Elsa έχει παίξει σε πάνω από 17 ταινίες διαφόρων ειδών όπως κωμωδίες, δράμα και θρίλερ. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, έχει συμμετάσχει στις τελευταίες τέσσερις ταινίες της σειράς “Fast & Furious” μαζί με τον Vin Diesel και τον Dwayne Johnson. Στη Γαλλία, συμμετείχε στη μουσική κωμωδία “Iznogood” και στην Ιταλία στην επιτυχημένη ταινία “Manuale D’ Amore” με τη Monica Belucci και τον Carlo Verdone.

Ο  ρόλος της ως το αστέρι του “Ninette”, με σκηνοθέτη τον βραβευμένο με Όσκαρ José Luís Garci, σημάδεψε την καριέρα της, εδραιώνοντας την υποκριτική της παρουσία. Στη συνέχεια, «γύρισε» την “Máncora” στο Περού, μια ταινία σκηνοθετημένη από τον Richardo de Montreuil και αργότερα την “Didi Hollywood” σε σενάριο και σκηνοθεσία του Bigas Luna. Η Elsa, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ανεξάρτητης πολεμικής ταινίας “Horse Soldiers” που σύντομα θα κυκλοφορήσει, μαζί με τον σύζυγό της Chris Hemsworth. Επιπλέον, η ηθοποιός κυκλοφόρησε το “Desafío Max”, το δεύτερο μέρος του “Intensidad Max”, βιβλίου που περιέχει τις τελευταίες διατροφικές τάσεις, το οποίο έχει γράψει μαζί με τον Fernando Sartorius. σκηνοθεσία του μιούζικαλ “We are sexy 2016, του βίντεο κλιπ “I’m so excited” και ταινίας “Dark Seduction” το 2014, η Paula ξανά  με  τη  Women’  Secret  ως αυτή τη φορά, του νέου φιλμ νουάρ του brand.

Μέσω αυτού του συγκεκριμένου είδους, η Paula τονίζει τον σέξι χαρακτήρα της Women’ Secret, δημιουργώντας μια μυστηριώδη και θηλυκή ατμόσφαιρα για να αφηγηθεί μια ιστορία που θα γοητεύσει τον θεατή.

Η Paula Ortiz, σκηνοθέτης και σεναριογράφος, είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (UB), έχει διδακτορικό στην Ιστορία της Τέχνης και πτυχίο στην Ισπανική Φιλολογία από το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα. Πραγματοποίησε τα μεταπτυχιακά της στο σενάριο Κινηματογράφου και Τηλεόρασης στο Αυτόνομο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και εκπαιδεύτηκε στην κινηματογραφική παραγωγή στην υψηλού κύρους Σχολή Τεχνών Tisch του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης. Η εκπαίδευση της ολοκληρώθηκε με σπουδές σεναρίου στο UCLA, το κορυφαίο Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου της Καλιφόρνια, αλλά και με τη συμμετοχή της στην Έκθεση Σεναριογράφων του Los Angeles, το κορυφαίο σημείο συνάντησης και συζήτησης των Αμερικάνων σεναριογράφων.

Το 2012 ήταν υποψήφια στα βραβεία Goya για Καλύτερη Πρωτοεμφανιζόμενη Σκηνοθέτης στο “De tu Ventana a la mia”, η οποία ήταν επίσης υποψήφια για βραβείο στις κατηγορίες Καλύτερου Δεύτερου Γυναικείου Ρόλου και στο Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι.

Η δεύτερη ταινία της “La Novia” (2015) θεωρήθηκε ταινία της χρονιάς στην Ισπανία, με εμπορική επιτυχία αλλά και επιτυχία στις κριτικές με 12 υποψηφιότητες στα βραβεία Goya το 2016, 6 βραβεία Feroz de la Crítica το 2016 και πολλά άλλα βραβεία σε εθνικά και διεθνή φεστιβάλ. Το καλοκαίρι του 2016, η “La Novia” («η Νύφη») κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης, σημειώνοντας τεράστια εμπορική επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές.

Αυτή την περίοδο, ασχολείται με ένα project στο γαλλικό παραμύθι “Blue-beard” και συνεργάζεται με τον Juan Mayorga σε διάφορα σενάρια.

 

WomenSecret: Pretty, comfortable & sexy

Το brand Women’Secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο.

Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία.

Σήμερα αριθμεί πάνω από 660 καταστήματα σε περισσότερες από 70 χώρες έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων.

Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

•     Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος

•     Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω

•     Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος

•     Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126

•     Χαλάνδρι, Πλάτωνος 2 και Αγίου Γεωργίου

 

Facebook: @womensecretgreece

Instagram: @womensecretofficial

Vicky Stouki

MBA | Digistal Creator | Professional Stylist, Style/Lifestyle Blogger|Influencer, Founder of Vicky's Style

I have a great passion for styling, fashion and image making. I studied business however I was always quite active in Style & Fashion throughout my studies and my professional career. Therefore, I decided to pursue a Professional Course in Styling so as to follow a professional career in Fashion and Styling. I enjoy working with people as I always did throughout my career. I was advising my friends and colleagues on their personal styling at all times. Therefore, I am looking forward to provide you with tips and tricks so as to develop a successful and unique style based on your personal lifestyle. My goal is to provide you with advise on how to personalise fashion trends based on your lifestyle, to develop a professional image, to use your personal colour palette into your favour and develop your style in order to feel confident & fabulous. Morevover, to provide you with tips & tricks based on your body type and your wardrobe requirements in order to create the perfect wardrobe based on your personal needs. I am looking forward to working with each one of you!

https://www.vickysstyle.com/
Previous
Previous

Με ένα πάρτι αφιερωμένο στην ομορφιά που αποπνέουν οι δημιουργίες της ERDEMxHM στη μόδα & στη μουσική έκανε ντεμπούτο η νέα συλλογή στην Ελλάδα!

Next
Next

Διεθνείς οίκοι, κομψές δημιουργίες & εκλεκτοί καλεσμένοι ολοκλήρωσαν το λαμπερό σκηνικό της 22ης Εβδομάδας Μόδας, Athens Xclusive Designers Week