Η συλλογή 'Acanthus' της Δάφνης Βαλέντε στην έκθεση ´Athens Fashion Trade Show´

Η συλλογή 'Acanthus' της Δάφνης Βαλέντεγια το καλοκαίρι 2017, θα παρουσιαστεί από 27-30 Ιανουαρίου στην έκθεση ´Athens Fashion Trade Show´, στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Hall 1, Corridor Δ, Stand 41.


Η Δάφνη Βαλέντε σχεδιάζει διαχρονικά, ρούχα-γλυπτά, εμπνευσμένα από τα αρχαιοπρεπή πλισέ του Mariano Fortuny. Μίνιμαλ αλλά συγχρόνως πολύ θηλυκά, σε ένα μέγεθος S/M λόγω της ελαστικότητας του πλισέ, αποτελούν μια ιδανική λύση για ευκολοφόρετα και άνετα βραδινά, που ταξιδεύουν στην βαλίτσα χωρίς πρόβλημα και απευθύνονται σε σοφιστικέ αγοραστικό κοινό.


Την συλλογή ρούχων συμπληρώνουν γλυπτά-κοσμήματα,  πλισαρισμένες εσάρπες, μαγιό και τσάντες, με πρωτότυπες συσκευασίες δώρου.


Οι συλλογές της Δάφνης Βαλέντε διατίθενται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης, όπως στα Gee List, στο Μουσείο κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, στα Apoella σε Χαλκιδική και Κρήτη, στο Showroom Al Giga στη Μύκονο, στο Forget me not κ.α.

Δείτε τα lookbooks των προηγούμενων συλλογών της Δάφνης Βαλέντε για να πάρετε μία γεύση και θα ακολουθήσει στο Look book της καλοκαιρινής συλλογής.