Η Massimo Dutti εκσυγχρονίζεται με ένα καινοτόμο project, σχεδιασμένο αποκλειστικά για την ικανοποίηση των πελατών της

Η Massimo Dutti λανσάρει μια νέα εκδοχή του online καταστήματός της για το APP market. Για να το γιορτάσει, προσφέρει στους πελάτες της έκπτωση 10% σε όλες τις αγορές μέσω του νέου APP.

χρήστη. Με την εγγραφή, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό πιο γρήγορα, συμπληρώνοντας μόλις τέσσερα πεδία. Μέσα στο site, η δομή είναι πιο απλή: HOME-ΑΡΧΙΚΗ | MENU |SCAN-ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ |YOUR ACCOUNT-Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΟΥ.

Η εφαρμογή έχει κάθετη περιήγηση, όπου στην πρώτη κατηγορία περιεχομένων πάντα εμφανίζονται οι τελευταίες τάσεις σχετικά με το brand: φωτογραφίες καμπάνιας, ειδικές κολεξιόν, νέα προϊόντα… Οι πληροφορίες σε αυτή την κατηγορία χωρίζονται σε WOMAN-ΓΥΝΑΙΚΑ, MAN-ΑΝΔΡΑΣ, B&G-ΠΑΙΔΙΑ, Special Collections-Ειδικές Κολεξιόν και PAPER-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

Όταν ο χρήστης περιηγείται στις κατηγορίες προϊόντων, τα περιεχόμενα εμφανίζονται πιο απλά και ο τρόπος εμφάνισης μπορεί να αλλάξει. Με τεχνολογία touchscreen, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει φίλτρα, να μεγαλώσει τις εικόνες, να δει τα διαθέσιμα χρώματα, ακόμα και να ζητήσει ενημέρωση όταν ένα προϊόν γίνεται ξανά διαθέσιμο. Η ενημέρωση σχετικά με το brand είναι επίσης πιο ευδιάκριτη, με κάθετη περιήγηση, ενώ ο πελάτης μπορεί να αγοράσει προϊόντα που παρουσιάζονται στα looks και να δει ειδικές πληροφορίες όπως videos.

Τέλος, οι πληρωμές ολοκληρώνονται γρήγορα και εύκολα, σε μόνο επτά βήματα ή 15 δευτερόλεπτα. Μετά την αγορά, ο πελάτης μπορεί να έχει πλήρη πρόσβαση στην παραγγελία του, να την αλλάξει ή να ρωτήσει για οτιδήποτε χρειάζεται.

Η Massimo Dutti διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα από το 2010 και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 38 χώρες.

 

Vicky StoukiComment